Jessica Alba: Μας δείχνει πως εργάζεται από το σπίτι με τον γιο της [εικόνα]


Jessica Alba: Μας δείχνει πως εργάζεται από το σπίτι με τον γιο της [εικόνα]

Διασκέδαση και δουλειά πάνει μαζί!

Μπορεί οι περισσότερες μαμάδες να μην κατάφεραν να συνδυάσουν τηλεργασία και κλειστά σχολεία, όμως η Jessica Alba φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει παρέα με τον 3,5χρονο γιο της, Hayes.

Η 40χρονη μαμά ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία της μπροστά στον υπολογιστή ενώ δίπλα της κάθεται ο μικρός γιος της. Όπως έγραψε στη λεζάντα "Ο Hayes κάνει τη Δευτέρα λίγο πιο γλυκιά. Μπαίνω στον πειρασμό να τον αφήσω να αναλάβει εκείνος όλη την μέρα, ενώ εγώ θα περνάω την καλύτερη ζωή ενός νήπιου”.

Πριν λίγους μήνες, η Alba ανέβασε την αξία του brand της στα 1.44 δισεκατομμύρια βγαίνοντας στο χρηματιστήριο και μάλιστα βρέθηκε στην Times Square μαζί με τα παιδιά της για να το γιορτάσει, χτυπώντας το κουδούνι του Nasdaq.

H επιχειρηματίας εκτός από τον γιο της έχει ακόμα δύο παιδιά με τον σύζυγό της Cash Warren, την 13χρονη Honor και την 9χρονη Haven. Ανήμερα της ημέρας της μητέρας, η Alba είχε γράψει στο Instagram ότι "τα παιδιά μου είναι η καρδιά μου που περπατά έξω από το σώμα μου. Οι τρεις σας μου έχετε δώσει τα δώρα της ελπίδας, των ονείρων και των δυνατοτήτων που δεν ήξερα ότι υπήρχαν και το πιο σημαντικό, το κουράγιο να τα κάνω όλα αυτά χωρίς φόβο. Σας αγαπώ μωρά μου”, ενώ είχε ανεβάσει μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα:

 

Πηγή:madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Jessica Alba, διασημοι, γιος, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0242 s // Total time: 0.0245 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X