Summer Chic: 5 τρόποι να κάνεις τα looks της παραλίας να φαίνονται πιο ακριβά


Summer Chic: 5 τρόποι να κάνεις τα looks της παραλίας να φαίνονται πιο ακριβά

Για beach looks που θα αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας.  

Τα αξεσουάρ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσει χαρακτήρα ένα σύνολο. Όποια κι αν είναι η ηλικία, το στυλ σου ή ακόμα και η περίσταση, πάντα μπορείς να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις κάθε σου εμφάνιση, casual ή formal.

Αυτός ο στιλιστικός κανόνας ισχύει ακόμα περισσότερο για τα looks του καλοκαιριού, αφού με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και κοσμημάτων, το look που θα φορέσεις στην παραλία ή στην πισίνα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο κομψά και να φαίνονται πιο ακριβά και πολυτελή.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με τα αξεσουάρ. Με τις κατάλληλες προσθήκες όμως, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και εσύ θα είσαι σίγουρα η πιο κομψή της παραλίας. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο θα σε προστατεύσει από τον ήλιο και θα σου χαρίσει αέρα ντίβας, ενώ ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι σε μικρό μέγεθος θα προσθέσει την απαραίτητη λάμψη στο beach look σου.

Όσον αφορά στα ρούχα που θα συνδυάσεις με το μαγιό σου, μία λευκή αέρινη πουκαμίσα ή ένα sarong που πρωταγωνιστεί στις beachwear τάσεις αυτό το καλοκαίρι είναι μερικές από τις καλύτερες προτάσεις που μπορούμε να σου κάνουμε. Εάν θέλεις βέβαια να δημιουργήσεις ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό beach look, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ολόσωμο μαγιό, μονόχρωμο σε αποχρώσεις του καφέ ή του μπλε ρουά, και να το συνδυάσεις με μία ζώνη από ράφια. Το look σου θα είναι πολύ ιδιαίτερο και σίγουρα σούπερ κομψό.

Ακολουθούν τα styling tips που αξίζει να γνωρίζεις:

Φόρεσε χρυσούς κρίκους

Συνδύασε το μαγιό σου με λευκή πουκαμίσα

Πρόσθεσε ζώνη στο μαγιό σου

Επένδυσε σε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο

Συνδύασε το μαγιό σου με sarong 

Πηγή: madamefigaro.cy 

Tags summer, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9482 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3596 s // Total time: 2.3078 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X