Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική και ρομαντική εξομολόγηση στην Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλιά της [εικόνα]


Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική και ρομαντική εξομολόγηση στην Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλιά της [εικόνα]

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου είναι so cute!

Τα γενέθλιά της γιόρταζε χθες, Δευτέρα, 28 Ιουνίου, η Ελένη Χατζίδου, όπως φρόντισε να μας ενημερώσει για αυτό ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου.

Χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου ανήρτησε σε post του, εικόνα στην οποία μας δείχνει την τραγουδίστρια να κρατάει στα χέρια της ευτυχισμένη, την εντυπωσιακή τριώροφη τούρτα της, με το μήνυμα που άφησε στη λεζάντα του παράλληλα να συγκινεί. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες διακοπές με τη μικρή Μελίτα και οι αντιδράσεις που είχε [εικόνα]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Σαν σήμερα γεννηθηκε η γυναικα μου,μια γυναικα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα.. μια γυναικα τίμια με αρχές,αξίες,ηθος και πάνω από όλα με αγαπη και εκτίμηση για την ζωή.
Ενας ανθρωπος που δεν αφήνει καμία ημέρα να περνάει χωρις να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.Μια αστείρευτη πηγή αγάπης,υπομονής, δυναμης αλλά και θελησης για την κόρη μας ώστε να της προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ένα παιδί. Όταν με είδε ανγχωμενο οσον αφορά τον τρόπο που θα μεγαλώνουμε την Μελιτα μας,Η Ελένη μου είπε ‘ μην ανησυχεις για τίποτα..αγάπη χρειάζεται το παιδί μας,η αγαπη θα μας δείξει τον σωστό δρόμο για να είναι ευτυχισμένη η Μελιτα μας’Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο !Το δωρο μου για εσένα.. ‘Κάθε μέρα να γίνομαι καλυτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου για το καλό της οικογένειας μας" Σε αγαπώ πολύ". 

Η αντίδραση και απάντηση της Ελένης Χατζίδου, ήρθε άμεσα με την ίδια να σχολιάζει: "Τι καλό έχω κάνει μου λες κ μου έστειλε ο θεός εσένα;Σ αγαπώ με όλη μου την καρδιά κ την ψυχή". Δείτε πιο κάτω την εικόνα:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου, διασημοι, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2274 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4094 s // Total time: 2.6368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X