Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες διακοπές με τη μικρή Μελίτα και οι αντιδράσεις που είχε [εικόνα]


Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες διακοπές με τη μικρή Μελίτα και οι αντιδράσεις που είχε [εικόνα]

Το οικογενειακό τους στιγμιότυπο και τα θέματα της κορούλας τους.

Για τις πρώτες οικογενειακές διακοπές τους αναφέρθηκε σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram, η Ελένη Χατζίδου. 

Η Ελληνίδα γνωστή τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους followers της τις εντυπώσεις της από αυτό το ταξίδι, καθώς και τις αντιδράσεις που είχε η μικρή Μελίτα - Δήμητρα από τις πρώτες της διακοπές. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Η ρομαντική ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια του Ετεοκλή Παύλου [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου ανέφερε τα ακόλουθα: "Οι πρώτες μας διακοπές ήταν υπέροχες! Το Μελιτάκι χάρηκε τόσο πολύ! Δεν έβγαινε απ το νερό, μόνο το μπλουμ την ενδιέφερε κ πολύ καλά έκανε! Θα σας είμαι απολύτως ειλικρινής όμως... Η κούραση μεγάλη όταν έχεις ένα κ πόσο μαλλον και περισσότερα παιδιά. Και επειδή όλα είναι πρωτόγνωρα για αυτή,είχαμε θέμα και με το φαγητό και με τον ύπνο και αρκετή γκρίνια! Αλλά η χαρά που παίρνει το παιδί κ οι εικόνες που παίρνει πραγματικά δε συγκρίνονται ούτε με κούραση ούτε με τίποτα!Γιατι στο τέλος μόνο αυτα μένουν! Το κυριότερο όμως είναι η αγάπη! Να δίνουμε αγάπη είτε μπορούμε να πάμε Σ ένα καλό ξενοδοχείο,είτε σε κάμπινγκ είτε στην πλατεία για μια βόλτα! Αγάπη,πολλές αγκαλιές,φροντίδα ωστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει ένας υγιής ανθρωπος στην κοινωνία! Ευχές σε μάνες κ πατεράδες για καλή υπομονή". Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε με το κείμενο της πιο κάτω:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, μελιτα, Ελένη Χατζίδου, ετεοκλης παυλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3217 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2864 s // Total time: 2.6081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X