Lopez - Affleck: Το δείπνο που απόλαυσαν σε ελληνικό εστιατόριο! [εικόνες]


 Lopez - Affleck: Το δείπνο που απόλαυσαν σε ελληνικό εστιατόριο! [εικόνες]

Οι γευστικές επιλογές που έκαναν.

Full in love είναι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρύβουν! 

Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood που σόκαρε τους πάντες πριν από μερικές εβδομάδες όταν αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση του, 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους συνεχίζει να συναντιέται και να περνά υπέροχες βραδιές γεμάτες ρομαντισμό και έρωτα. 

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου οι paparazzi συνέλαβαν τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck σε μία νέα βραδινή τους έξοδο.

Οι δυο τους επέλεξαν να δειπνήσουν στο ελληνικό εστιατόριο Avra Beverly Hills. Πρόκειται για ένα εστιατόριο με μεσογειακό μενού και εκλεκτά πιάτα θαλασσινών που ειδικεύεται σε ολόκληρα ψητά ψάρια και ελληνικές σπεσιαλιτέ.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Garner: Δεν επιθυμεί τα παιδιά της να γνωρίσουν τη Jennifer Lopez

"Απολάμβαναν μεσογειακό φαγητό σε μια από τις ιδιωτικές τραπεζαρίες. Η Jen φαινόταν καταπληκτική. Και οι δύο είχαν καλή διάθεση. Ο Ben φαίνεται πάντα πολύ χαρούμενος όταν είναι με την Jen και εκείνη ξοδεύει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του", είπε πηγή στο People.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αφού απόλαυσαν το ρομαντικό τους δείπνο βγήκαν από το μαγαζί και επιβιβάστηκαν στο πίσω κάθισμα ενός Rolls-Royce που οδηγούσε σοφέρ.

Η 51χρονη Λατίνα είχε επιλέξει να φορέσει ένα κομψό λευκό σακάκι πάνω από ένα ταιριαστό τοπ, χακί σορτς και μαύρα σανδάλια στιλέτο. Ο 48χρονος σύντροφός της φορούσε ένα  απλό μαύρο σακάκι πάνω από ένα πράσινο πουκάμισο, σκούρο μπλε τζιν και μαύρα παπούτσια.Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες:

 

Πηγή:glance.gr

Tags JLO, Ben Affleck, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, εστιατόριο, Ελλάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9879 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3731 s // Total time: 2.3610 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X