Τα summer beauty looks που ξεχωρίσαμε


Τα summer beauty looks που ξεχωρίσαμε

Οι επώνυμες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με το μακιγιάζ και το χτένισμα στα μαλλιά τους.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και λόγω του τριήμερου του κατακλυσμού, έχουν πραγματοποιηθεί διάφορα events, γάμοι και βαφτίσια.

Μέσα από τα social media έχουμε δει αρκετές ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, είτε με μαγιό είτε με καλοκαιρινά looks που δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο.

Διάβασε ακόμη: Άντρεα Κυριάκου: Έκανε το πιο εντυπωσιακό nail art που έχουμε δει μέχρι σήμερα

Απ’ όλα αυτά που έχουμε δει, ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Έβελυν Καζαντζόγλου η οποία ήταν η παρουσιάστρια των εγκαινίων του Mathis by The Sea στο Parklane. Την Σουζάνα Πασεινίδου η οποία βάφτισε την κόρη της, Χρυσή σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού και την Κλέλια Γιασεμίδου η οποία ήταν καλεσμένη σε γάμο.

Ας αναλύσουμε τα beauty looks που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον:

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η Έβελυν Καζαντζόγλου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το υπέροχο φόρεμα Eφi. Το μακιγιάζ της που επιμελήθηκε ο Βαλεντίνος Νικολάου ήταν άκρως καλοκαιρινό καθώς το bronzer look είναι must have της σεζόν. Τέλος, το wet wavy hair style που δημιούργησε ο Παναγιώτης Ασσιώτης ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο του outfit της. Δες τα υπόλοιπα στη madamefigaro.cy.

Tags make up, makeup, beauty, beauty looks, Μακιγιαζ, Ομορφια, Κλέλια Γιασεμίδου, Σουζάνα Πασεινίδου, Έβελυν Καζαντζόγλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8238 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2607 s // Total time: 3.0845 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X