Λουκάς Φουρλάς: Η υπόσχεση που έδωσε στον 11χρονο γιο του και την τηρεί ευλαβικά! [βίντεο]


Λουκάς Φουρλάς: Η υπόσχεση που έδωσε στον 11χρονο γιο του και την τηρεί ευλαβικά! [βίντεο]

Ο ευρωβουλευτής με εξομολογητική διάθεση!  

Ο Λουκάς Φουρλάς πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Ζώης Αυγουστή, στην Digital Tv, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 11χρονο γιο του, Ιάσονα.

Διαβάστε ακόμα: Λουκάς Φουρλάς: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο 11χρονος γιος του, Ιάσονας!

Ο ευρωβουλευτής μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι οι απαιτήσεις του επαγγέλματος του προνοούσαν συχνή απουσία από το νησί και πως το εξήγησε στον γιο του. 

“Όταν μπήκα στη διαδικασία να διεκδικήσω θέση στο ευρωκοινοβούλιο, ήξερα πως μοιράζεται ο χρόνος. Το είχα μιλήσει με τον Ιάσονα, ο οποίος είναι 11 χρόνων στα 12 [...] Του υποσχέθηκα κάτι. Δεν θα περάσει εβδομάδα που να μην είμαι στην Κύπρο. Και παρόλο που είναι δύσκολο να μετακίνησε από Βρυξέλλες – Κύπρο και το αντίθετο, είναι κάτι που μέχρι στιγμής στα δύο χρόνια που πέρασαν, που κρατώ την υπόσχεσή μου να είμαι κάθε εβδομάδα στην Κύπρο. Άρα δεν του πολυφαίνεται ότι λείπω, υπό την έννοια ότι έχει το σχολείο του, τις δραστηριότητές του. Όταν έρχομαι στην Κύπρο, είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άρα προσπαθώ να καλύψω τον χρόνο που χάνω στις Βρυξέλλες με τα όσα κάνουμε στην Κύπρο μαζί”, είπε χαρακτηριστικά ο Λουκάς Φουρλάς. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (2:13): 


 

Tags λουκάς φουρλάς, γιος, ιασονας φουρλας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8254 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3659 s // Total time: 2.1912 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X