Angelina Jolie – Jonny Lee Miller: Υπάρχει επανασύνδεση για τους δυο πρώην;


Angelina Jolie – Jonny Lee Miller: Υπάρχει επανασύνδεση για τους δυο πρώην;

H χολιγουτιανή ηθοποιός επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι του.

Μετά την επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, τα Μ.Μ.Ε θέλουν ακόμη μια διάσημη σταρ να βρίσκεται σε επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον ηθοποιό, Jonny Lee Miller. Σύμφωνα με το Page Six, η 46χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε την Παρασκευή, 12 Ιουνίου τον πρώην σύζυγό της στο πολυτελές διαμέρισμα του στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Angelina Jolie να μπαίνει στο σπίτι του Miller το απόγευμα, φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό, προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό ενώ κρατούσε μια Louis Vuitton τσάντα και ένα πανάκριβο κρασί. Η επίσκεψη της κράτησε μέχρι τις 22.30 ενώ το επόμενο πρωί ο ηθοποιός βγήκε στη βροχή για το καθημερινό του πρωινό τρέξιμο.

Η ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά της καθώς στις 4 Ιουνίου είχε τα γενέθλια της ενώ μια άλλη πηγή ανέφερε στο Ε! πως ο γιος του Jonny Lee Miller, Buster Timothy και 12χρονος γιος της Jolie, Knox Léon είναι φίλοι και πως πέρασαν χρόνο μαζί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Hackers ενώ τον Μάρτιο του 1996 παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή όπου παρευρέθηκαν μόνο η μητέρα και ο καλύτερος φίλος του ηθοποιού με την Jolie να χρησιμοποιεί το αίμα της για να γράψει το όνομα του Βρετανού αγαπημένου της στην πλάτη ενός λευκού T-shirt που φόρεσε στη γαμήλια τελετή.

Η απόσταση όμως ανάγκασε το ζευγάρι να δώσει τέλος στο γάμο του τον Σεπτέμβριο του 1997. Αν και χώρισαν εντούτοις δεν σταμάτησαν ποτέ να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

 

Πηγή: madamefigaro.cy

Tags gossip,showbiz,celebrities,hollywood,Angelina Jolie,lee miller,ζευγαρι,επανασύνδεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4249 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3182 s // Total time: 2.7431 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X