Μαρία Κορινθίου: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Γιάννη Αιβάζη και η οικογενειακή τους εικόνα


Μαρία Κορινθίου: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Γιάννη Αιβάζη και η οικογενειακή τους εικόνα

Το συμπέρασμα που έβγαλε ο ηθοποιός καθώς έκλεινε τα 44!

Τα γενέθλιά του γιόρταζε χθες, Κυριακή, 13 Ιουνίου, ο Γιάννης Αιβάζης, με τις ευχές να "πέφτουν" σαν βροχή στα social media.

Ιδιαίτερα ξεχωριστές ήταν αυτές της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου, η οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram, μια γλυκιά οικογενειακή τους εικόνα, μαζί με την κορούλα τους Ισμήνη, με την ηθοποιό να σχολιάζει στη λεζάντα: "Να σε χαιρόμαστε μούργο μου!Σε αυτή τη ζωή και σε άλλες δέκα, πάλι μαζί!". 

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αιβάζης: O εκβιασμός - παρενόχληση που υπέστην και η σπάνια ασθένεια του [βίντεο]

Φυσικά στα instastories που έγιναν και από τους δυο τους, εντοπίσαμε την τούρτα  - έκπληξη, που φρόντισε η Μαρία Κορινθίου, ο σύζυγός της, η οποία είχε επάνω τις φιγούρες των τριών τους, και για κεράκι ένα ερωτηματικό, με τον εορτάζοντα να σχολιάζει: "Κάπως έτσι λοιπόν φτάνουμε στα 44!44ων Ιουνιων!Με αγάπη , με χαρά , γεμάτος, με μια πανέμορφη οικογένεια και γεμάτος ακόμα δίψα για δημιουργικότητα!Το συμπέρασμα είμαι μόνο ένα, ο χρόνος τελικά μόνο καλό μπορεί μα σου κάνει αρκεί να τον σεβαστείς !! Χρόνια μου πολλά και καλά λοιπόν". Δείτε τις σχετικές εικόνες πιο κάτω:

Tags γιάννης αιβάζης, διασημοι, μαρία κορινθίου, κόρη, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1930 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3936 s // Total time: 2.5866 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X