James Καφετζής: Αυτή ήταν η στιγμή στο "Survivor" που τον έφερε κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη! 


James Καφετζής: Αυτή ήταν η στιγμή στο "Survivor" που τον έφερε κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη! 

“Κρατούσε τη μισή μπανάνα στο στόμα του και ερχόταν και μου την έδινε”  

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας από την παραμονή τους στο “Survivor”.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Μπάρτζης: Ένταση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου! [βίντεο]

Ο James σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “OK!” αποκάλυψε πολύ συγκινητικές στιγμές που βίωσε με τον φίλο του μέσα στο παιχνίδι και στιγμές που τους έφεραν πιο κοντά. 

“Η αλήθεια είναι ότι όλοι ψάχναμε να βρούμε φαγητό. Ειδικά όταν φεύγαμε από την παραλία για να πάμε σε κάποιο αγώνισμα, ήμασταν όλοι με τα μάτια ανοιχτά. Η Άννα Μαρία είχε βρει κάποια στιγμή ένα σάπιο μήλο, το οποίο μοιράστηκε μαζί μου. Ο Νίκος, από την άλλη, τον πρώτο μήνα είχε αρρωστήσει και έπαιρνε αντιβίωση. Ο γιατρός λοιπόν του έδινε μια μπανάνα πριν πάρει το χάπι. Τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά και δεν μπορούσε να την πάρει μαζί του στην παραλία. Έτρωγε λοιπόν τη μισή και κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του. Ερχόταν σε εμένα, την έβγαζε και μου την έδινε να τη φάω”, εξομολογήθηκε. 

Κατόπιν, μιλώντας για την πείνα που βίωσαν στο ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε: “Ό,τι κι αν φας δεν σε κρατάει. Για να καταλάβεις πόσο μεγάλη ήταν η πείνα, η παραγωγή μάς έδινε οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για να πλένουμε τα δόντια μας πρωί και απόγευμα. Εγώ με τον Νίκο λοιπόν τρώγαμε την οδοντόκρεμα για να αλλάξει λίγο η γεύση στο στόμα μας. Για αυτό λέμε συχνά ότι οι δύο πρώτοι μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι”.
 

Tags james καφετζης, νικος μπαρτζης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9064 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3210 s // Total time: 3.2274 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X