H πρώτη γνωριμία της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη νεογέννητη Lilibet έγινε με βιντεοκλήση


H πρώτη γνωριμία της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη νεογέννητη Lilibet έγινε με βιντεοκλήση

Ο Harry και η Meghan σύστησαν την κορούλα τους στην προγιαγιά της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα, μετά την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, που γνώρισαν την νεογέννητη Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αμέσως μόλις επέστρεψαν σπίτι από το νοσοκομείο έκαναν μια βιντεοκλήση με την βασίλισσα για να της συστήσουν τη δισέγγονη της με την οποία μοιράζεται το ίδιο όνομα.

Όπως ανέφερε μια πηγή στο αμερικάνικο People "ο πρίγκιπας Harry και η Meghan ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούσαν να μοιραστούν την είδηση ότι έφεραν στον κόσμο την κόρη τους”. Η Ελισάβετ φυσικά ήταν από τους πρώτους συγγενείς που γνώρισαν την μικρή αφού, όχι μόνο το ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά επιπλέον πήρε και το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας, Lilibet, με το οποίο την φώναζε ο πατέρας της αλλά και ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο Harry και η Meghan θα πάρουν γονική άδεια για 20 εβδομάδες για να περάσουν χρόνο με το νέο μέλος της οικογένειας και να απολαύσουν αυτές τις ευχάριστες στιγμές με τον Archie και τη μικρή Lili.

 

Πηγή: harpersbazaar.gr

Tags διασημοι, βασίλισσα Ελισάβετ, ΕΓΓΟΝΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5388 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2882 s // Total time: 2.8270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X