Sneak peak στην πιο dare έκθεση του καλοκαιριού!


Sneak peak στην πιο dare έκθεση του καλοκαιριού!

Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες φιλοτέχνησαν φιάλες για καλό σκοπό!  

Η τέχνη ανέκαθεν προσθέτει φως ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιόδους και μία τέτοια βιώσαμε το προηγούμενο διάστημα ελέω πανδημίας. Μέσα από την τέχνη, λοιπόν, η Absolut επιδιώκει να δώσει μία αισιόδοξη και ζωηρή πινελιά επιβραβεύοντας εκείνους που τολμούν! 

Μέσω ενός opencall, η Absolut κάλεσε καλλιτέχνες να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην εκστρατεία της με τίτλο “Dare”, φιλοτεχνώντας φιάλες και δίνοντας τη δική τους καλλιτεχνική πνοή. Στο κάλεσμα της εταιρείας ανταποκρίθηκαν 143 καλλιτέχνες και μέσω αξιολόγησης από κριτική επιτροπής ξεχώρισαν 10 έργα, τα οποία πρόκειται να προβληθούν σε μία έκθεση που άνοιξε τις πόρτες της στις 11 Ιουνίου, στην γκαλερί “The Collection Gallery”, όπου στα εγκαίνια έδωσαν το παρών τους αρκετοί εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής του τόπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου.

Ο κάθε καλλιτέχνης προσπάθησε να αποτυπώσει και να αναδείξει τη δύναμη της τόλμης δίνοντας το δικό του στίγμα που εκφράζει τον ίδιο εικαστικά και προσωπικά. Ως εκ τούτου, οι φιάλες που δημιουργήθηκαν είναι μοναδικές και η κάθε μία στέλνει το ίδιο μήνυμα, της επιβράβευσης προς εκείνους που τολμούν να εκφραστούν, ωστόσο με έναν διαφορετικό τρόπο κάθε φορά που έκαστος βρίσκει την ταύτιση που αναζητά!

Η προσέγγιση του κάθε καλλιτέχνη στις φιάλες είναι άκρως εντυπωσιακή καθώς όλα τα elements που χρησιμοποιήθηκαν, για τη δημιουργία τους, συνθέτουν μία πλουραλιστική πηγή έκφρασης. Έντονα χρώματα, επιβλητικές φιγούρες, λουλούδια, ανάγλυφες προσθήκες ήταν κάποια από τα στοιχεία που εφάρμοσαν οι καλλιτέχνες στις δημιουργίες τους. 

Δείτε όλες τις φιλοτεχνημένες φιάλες  - http://instantstory.absolutcy.com/

Οι δέκα καλλιτέχνες που ξεχώρισαν τα έργα τους είναι οι Βαλεντίνος Δημητρίου, Animator, Άντρεα Χαραλαμπίδη, Glassartist, Έλενα Ιασωνίδου, Ζωγράφος, Κατερίνα Κυριάκου, Καλλιτέχνης, Άννα Χατζηγρηγορίου,Σχεδιάστρια Μόδας, Καλοχωρίτης Δημήτρης, Illustrator, Στυλιανού Αντρέας, Καλλιτέχνης, IlonaG. Garamvolgyi, Make-up Artist, Κλεάνθης Λοΐζου, Illustrator, Δανάη Πατσάλου, Καλλιτέχνης.

Οι πιο πάνω καλλιτέχνες, των οποίων οι δημιουργίες επιλέχθηκαν ως πιο ταυτισμένες με την εκστρατεία, είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στον χώρο και μία δική τους δημιουργία ανεξάρτητα από την εκστρατεία της Absolut. 

Εκτός από τις φιλοτεχνημένες φιάλες θα μπορεί το κοινό να απολαύσει και το έργο των τριών ambassadors της ABSOLUT DARE Campaign. Η Άντρεα Κωστή, o Αντρέας Χατζηπαντελής και ο Νικόλας Αντωνίου μέσα από τους λογαριασμούς της ABSOLUT στα κοινωνικά δίκτυα μας έδειξαν τον πώς οι ίδιοι τόλμησαν να ακολουθήσουν τα δικά τους θέλω ξεπερνώντας τα πρέπει που επιβάλλει η κοινωνία και το περιβάλλον μας.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα έσοδα από την πώληση των εν λόγω φιαλών, που δόθηκαν προς πώληση στα εγκαίνια της έκθεσης, θα διατεθούν προς στήριξη του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, "ΣΠΑΒΟ".

Dare to follow Absolut σε instagram @AbsolutCy και facebook @AbsolutCyprus
 

Tags ABSOLUT, dare, εκστρατεια, σπαβο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9683 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3391 s // Total time: 2.3073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X