Τριαντάφυλλος: “Πριν μπω στο παιχνίδι είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών” [βίντεο]


Τριαντάφυλλος: “Πριν μπω στο παιχνίδι είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών” [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε ο τραγουδιστής λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το “Survivor”  

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του “Survivor” και τον περίμενε η πιο θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στην πρώτη του συνέντευξη που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Love It” μίλησε για τη σχέση του με τον Κόρο, τη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε πριν μπει στο παιχνίδι, για τις κατηγορίες τους Γιώργου Ασημακόπουλου για τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί, καθώς και για τον Ηλία Μπόγδανο. 

“Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε. Αφού κατάφερα το καραγκιόζης να το κάνω μοντέρνο καραγκιόζης, είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν. Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε “τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι πολλοί. Κατάλαβε το λάθος του και όποτε πήγαινε να ψαρέψει, μου έλεγε… φίλε, θα φάμε σήμερα”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags τριανταφυλλος, μαλλιά, μεταμοσχευση, διασημοι, survivor, celebrities, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3341 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2236 s // Total time: 2.5577 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X