Emily Ratajkowski: Έκλεισε τα 30 και πόζαρε με ίδιο μαγιό με τον γιο της [εικόνες]


Emily Ratajkowski: Έκλεισε τα 30 και πόζαρε με ίδιο μαγιό με τον γιο της [εικόνες]

Εντυπωσιάζει με το καλλίγραμο σώμα της λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. 

Πιο λαμπερή από ποτέ είναι η Emily Ratajkowski, η οποία τρεις μήνες νωρίτερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Το μοντέλο εμφανίστηκε μία ημέρα πριν κλείσει τα 30 στο instagram, μαζί με τον γιο της, Sylvester (ή Sly όπως τον φωνάζει η ίδια), σε μία τρυφερή φωτογραφία να τον κρατάει αγκαλιά. 

Διαβάστε ακόμα: Emily Ratajkowski: Ποζάρει στο φακό, δείχνοντας μας το σώμα της 12 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της [βίντεο]

Η νέα μαμά φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει πίσω στα καθήκοντά της και στις φωτογραφίσεις, το οποίο συμπεραίνουμε από την εκπληκτική της σιλουέτα, που μας κάνει να απορούμε πώς είναι δυνατόν λίγους μήνες πριν να ήταν έγκυος, αφού έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.  

Αυτό όμως που προσέξαμε επίσης στη φωτογραφία ήταν το γεγονός πως η Ratajkowski φορούσε ένα μπικίνι από τη δική της συλλογή μαγιό, "inamorata", με τον γιο της να φοράει ένα μωρουδιακό ασορτί μαγιό.

Στις εικόνες που ανέβασε η νέα μαμά  βλέπουμε επίσης και τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, να κρύβεται από πίσω της, φορώντας και εκείνος ένα μαγιό με το ίδιο σχέδιο. Δείτε τις εικόνες τους στην πιο κάτω gallery:

 

 

Πηγή:madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Emily Ratajkowski, γιος, μαγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7116 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3404 s // Total time: 3.0520 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X