Kaftan Dresses: Το ιδανικό outfit για το καλοκαίρι! 


Kaftan Dresses: Το ιδανικό outfit για το καλοκαίρι! 

Η στιλιστική επιλογή για τις all day καλοκαιρινές εμφανίσεις σου!   

Το ζητούμενο για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις είναι βεβαίως το στιλ και τα fashionable looks, ωστόσο, η άνεση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών πρωταγωνιστεί στις επιλογές μας.

Τα kaftan dresses χαρίζουν την άνεση και τη δροσιά που αποζητούμε για τις outdoor εμφανίσεις μας! Οι επιλογές είναι πολλές για κάθε γούστο σε prints και ευάερα υφάσματα και εμείς σου προτείνουμε τα πιο hot right now καφτάνια που εντοπίσαμε στην H&Μ.

All time classics επιλογές 

Το λευκό και το μαύρο είναι αδιαμφισβήτητα τα χρώματα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση της επιλογής σε οποιαδήποτε στιλιστική συνθήκη. Είναι οι πιο κλασσικές επιλογές που μπορείς να κάνεις σε κάθε σου έξοδο. 

Το λευκό cotton kaftan dress με balloon sleeves θα χαρίσει πόντους στη μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα σου για casual αλλά και βραδινές εξόδους.

Το mini μαύρο kaftan dress, με V λαιμόκοψη, θα δώσει μία αέρινη κομψότητα στο look σου!

Φόρεσε την τάση του floral

Τα floral φορέματα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα trends του φετινού καλοκαιριού και εμείς βρήκαμε για εσένα δύο υπέροχες επιλογές με καφτάνια.

Αν είσαι λάτρης των έντονων χρωμάτων τότε το λευκό kaftan dress με ροζ patterned από 100% cotton θα “κλέψει” τις εντυπώσεις. 

Ένα ιδιαίτερο print σε παστέλ αποχρώσεις, επίσης κυρίαρχη τάση για φέτος το καλοκαίρι, αποτελεί μία δροσερή επιλογή για χαλαρές βόλτες αλλά και πιο επίσημες summer εμφανίσεις. 

Romantic look

Αν επιθυμείς μία πιο ρομαντική πινελιά στο look σου τότε το light beige kaftan dress με σχισμή στο πλάι είναι η chic επιλογή που πρέπει να κάνεις. 

Geometric shapes

Λευκό kaftan dress σε ένα ευάερο βαμβακερό ύφασμα με κέντημα σε γεωμετρικά σχήματα και γαλάζιες λεπτομέρειες που δίνουν μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο outfit. 

*Βρείτε όλα τα προϊόντα online καθώς και στο κατάστημα της H&M στην οδό Λήδρας.  

Tags h&m, kaftan dresses, fashion, shopping, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4785 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 2.8546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X