Αθηνά Οικονομάκου: Οι αποκαλύψεις για τα ονόματα που θα δώσει στην κόρη της [εικόνα]


Αθηνά Οικονομάκου: Οι αποκαλύψεις για τα ονόματα που θα δώσει στην κόρη της [εικόνα]

Και οι περίεργες αντιδράσεις που έχει ο Μάξιμος.

Εναγωνίως περιμένει την έλευση του δευτέρου παιδιού της, η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, από στιγμή σε στιγμή θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, με την ίδια να λαχταράει πως και πως να την κρατήσει στην αγκαλιά της και να την γνωρίσει από κοντά.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αναμονής της έλευσης της κόρης της, η Αθηνά Οικονομάκου, θέλησε να κάνει ένα “Q&A” με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, με την ίδια να τους απαντάει στα ερωτήματά τους.

Ανάμεσα σε εκείνες όλες τις ερωτήσεις που είδαμε, ξεχωρίσαμε αυτή που αναφέρεται στο όνομα που θα δώσει στο μωρό της, όπως επίσης και τις περίεργες αντιδράσεις που έχει ο μικρός Μάξιμος.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Η ονειρική δημοσίευση που έκανε βρισκόμενη μια ανάσα πριν το μαιευτήριο [εικόνες]

Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε: “Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου. 

Όσο για τον μικρό Μάξιμο και τις αντιδράσεις του δήλωσε πως κάποιες φορές έχει περίεργες αντιδράσεις, τις οποίες η ίδια βρίσκει απόλυτα φυσιολογικές, όμως γενικότερα επικρατεί το γεγονός πως είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Δείτε τις εικόνες στην πιο κάτω gallery:

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Αθηνά Οικονομάκου, γιος, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0328 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3131 s // Total time: 2.3459 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X