Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όσα είπε για τον ενδεχόμενο γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο [βίντεο]


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όσα είπε για τον ενδεχόμενο γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε και επίσημα!

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά " Καλό Μεσημεράκι", εντοπίσαμε το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον παρουσιαστή, μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα και την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτωντας για πρώτη φορά δημόσια, πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής: "Aγρότης μόνος ψάχνει", με την ίδια να προσθέτει:"Πήρα τον χρόνο μου και πρέπει να επανορθώσω. Έχω πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο. Γενικώς ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες. Θα είναι στην prime time. Καλούμαι να ζευγαρώσω τα παιδιά. Θα είναι στη φάρμα τους και στο αγρόκτημά τους και θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανακοινώσε στο "Survivor" το επόμενο επαγγελματικό της βήμα [βίντεο]

Η κουβέντα των δυο τους φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περάσει και σε πιο προσωπικά ζητήματα, όπως για έναν ενδεχόμενο γάμο της, με την ίδια να αναφέρεται στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το ενδεχόμενο να παντρευτούν,ενώ δήλωσε για το αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου, εξηγώντας:"Η προσωπική μου ζωή έχει πάρει τον δρόμο της. Τώρα τον Ιούλιο ή Αύγουστο δεν προλαβαίνω να παντρευτώ. Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφός μου. Όλα στην ώρα τους. Η συντροφικότητα μας έδεσε στην καραντίνα. Η σχέση μου είναι εκεί".Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντίνα σπυροπούλου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6298 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3602 s // Total time: 2.9900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X