Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε με τι θέλουν τα παιδιά της να ασχοληθούν επαγγελματικά


Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε με τι θέλουν τα παιδιά της να ασχοληθούν επαγγελματικά

Θα ακολουθήσει κάποιο τα δικά της μονοπάτια;

Mε αφορμή την εμφάνισή της αυτό το Σάββατο στην εκπομπή "Σπίτι με το Mega", η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και στον Άρη Καβατζίκη. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναφέρθηκε πέραν της επαγγελματικής της ζωής και στην προσωπική της, προβαίνοντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις που αφορούν τα παιδιά της. 

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε δεχτεί για την Eurovision [βίντεο]

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή, έκανε το σχόλιο της και για την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, και στο γεγονός αν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της στο τραγούδι, μιας και μέσα από τα social media διακρίναμε πως διαθέτει μια υπέροχη φωνή. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Τραβάς το νήμα. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού. Είναι σεφ, μαγειρεύει συγκλονιστικά"

Tags gossip, showbiz, celebrities, δεσποινα βανδη, παιδια, κόρη, γιος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5536 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4085 s // Total time: 2.9621 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X