Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

ΚΡΙΟΣ

Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και ακολουθείστε τη λογική σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα! Πιέζεστε από ψυχική και σωματική κούραση και είστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλείψεις. Αφιερώστε χρόνο για την ξεκούραση και αναζωογόνηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπείτε μπροστά και εμπνεύστε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας! Έχετε την  ικανότητα, αλλά και τις εμπειρίες που απαιτούνται για να δείξετε τον σωστό δρόμο… Προσέξτε όμως τα λόγια σας,  γιατί εύκολα μπορείτε να πληγώσετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας και να βλάψετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φαντασία σας είναι ανεξέλεγκτη και είναι σαν να ζείτε στον μαγικό σας κόσμο, αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Προσέξτε μόνο μην προσγειωθείτε ανώμαλα… Ως προς την προσωπική σας ζωή, η διαίσθηση σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο πως θα πρέπει να κινηθείτε αναφορικά με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δώσουν νέα ώθηση, καθώς και την έμπνευση που χρειάζεστε για να μεγαλουργήσετε. Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για μελλοντικές επεκτάσεις, χωρίς να το ξέρετε… Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε σε αντίθεση, φανερή ή υποβόσκουσα με άτομο επιρροής από την επαγγελματικό σας χώρο. Σκεφτείτε πρώτιστα το συμφέρον σας πριν αντιδράσετε… Κυνηγάτε τη επιτυχία, και το πλανητικό σκηνικό δεν αποκλείεται να σας δώσει την ικανοποίηση αυτή. Θυμηθείτε όμως και όσους σας στήριξαν και ευχαριστείστε τους με τον τρόπο σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Αντλείτε ωστόσο δύναμη και σιγουριά από κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας!

 ΖΥΓΟΣ

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην θυσιάζετε τις αξίες σας μόνο και μόνο για να κατακτήσετε κάτι που θέλετε πολύ. Επενδύστε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σας βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάποια εμπόδια που θα ορθώσουν μπροστά σας ανταγωνιστές σας, ας μην σας πτοούν. Κάντε την δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Ξαναχαράξτε την πορεία σας σε ρεαλιστικότερη βάση. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται την στήριξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές. Σαν να μην είστε όμως κύριος του εαυτού σας... Κάτι περίεργο σας συμβαίνει και δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Ένα πρόσωπο σας έλκει και θα σας απωθεί συγχρόνως...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να πανηγυρίσετε με τις επιτυχίες που καταγράψατε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε! Η μέρα προσφέρεται για χαλαρές φιλικές παρέες. Η ψυχραιμία σας σε μια κατάσταση έντασης, που θα υπάρχει πιθανόν σε οικογενειακό περιβάλλον, θα βοηθήσει να επανέλθει η ηρεμία

ΙΧΘΕΙΣ

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό των δράσεων σας και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5540 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3227 s // Total time: 3.8767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X