Σταύρος Νικολαΐδης για μάχη με κορωνοϊό: "Άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου..."


Σταύρος Νικολαΐδης για μάχη με κορωνοϊό: "Άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου..."

\"Αν καθυστερούσα μια μέρα ακόμη...\"

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την σοβαρή περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό έκανε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", o Σταύρος Νικολαΐδης. 

Με τα λόγια του να συγκλονίζουν, ο Έλληνας ηθοποιός, μοιράζεται τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν ήρθε αντιμέτωπος με αυτή τη νόσο, αποκαλύπτωντας πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς μετά από δέκα ημέρες συνεχόμενου υψηλού πυρετού, άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο του.

Συγκεκριμένα θέλησε να τονίσει πως αν καθυστερούσε μια ημέρα ακόμη να μπει στο νοσοκομείο η ζημιά στα πνευμόνια του θα ήταν διπλάσια, με τον ίδιο να αναφέρει: "Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου. Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημία θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια".

Μάλιστα ο Σταύρος Νικολαΐδηςακόμη αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με την αναπνοή του αφού δεν έχει επανέλθει πλήρως.

Tags σταύρος νικολαίδης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9591 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2723 s // Total time: 3.2315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X