Το viral TikTok tip ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις!


Το viral TikTok tip ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις!

Πρόκειται για το #SunscreenContouring   

Το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν θα σταματήσω να το λέω, τα social media ναι μεν είναι ένας υπέροχος κόσμος αλλά δεν παύει να κρύβει πολλές παγίδες κυρίως για παιδιά και έφηβους. Οι πληροφορίες μεταδίδονται με ταχείς ρυθμούς και έτσι μπορείς να ανακαλύψεις χρήσιμα tips που υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην τα ανακάλυπτες ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείς και να κάνεις ότι βλέπεις στο διαδίκτυο.

Τρανό παράδειγμα το νέο trend που τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral στο TikTok με τίτλο #SunscreenContouring το οποίο σου δείχνει πως να βάζεις την αντηλιακή κρέμα προσώπου στα σημεία που θέλεις να φαίνονται πιο φωτεινά. Ναι καλά διάβασες, αυτό το νέο “trend” καλεί τις έφηβες να χρησιμοποιούν την αντηλιακή τους κρέμα ως contouring για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. 

Και κάπου εδώ επικρατεί ησυχία και στο μυαλό μου στριφογυρίζει ο στοίχος “Oh no, oh no, oh no no no”.  Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βγήκε αυτό το trend και ότι υπάρχουν “tips” για το πώς να το κάνεις. 

Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο trend καθώς είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την επιδερμίδα. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη να μπαίνει σε όλο το πρόσωπο – και το σώμα - και να ανανεώνεται για να σε προστατεύσει από πιθανό έγκαυμα και άλλα πολλά που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο. 

Σου βάζω μία φωτογραφία για να καταλάβεις γιατί πρέπει να αποφύγεις την συγκεκριμένη τάση. 

Συμπέρασμα; Μην ακολουθείς όλα όσα βλέπεις να γίνονται “viral” στο διαδίκτυο. Και αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις αν όντως είναι σωστά ή όχι, καλύτερα να ρωτήσεις πριν πειραματιστείς.  

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, TikTok, αντηλιακή, contouring, viral, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9519 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3871 s // Total time: 2.3390 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X