"Survivor": Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ηλίας Μπόγδανος όταν αντίκρισε τη σύντροφό του [βίντεο]


"Survivor": Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ηλίας Μπόγδανος όταν αντίκρισε τη σύντροφό του [βίντεο]

Η στιγμή που τον έκανε να \"λυγίσει\". 

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, 24 Μαΐου, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ.

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας με νικητές να αποδεικνύονται οι μπλε, με τους Ηλία Μπόγδανο, Καρολίνα Κάλυβα, Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο να συνομιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Ηλίας Μπόγδανος επικοινώνησε με το κορίτσι του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το οποίο τον συγκίνησε ιδιαίτερα και τον έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Η ίδια μάλιστα του ανέφερε στο μήνυμά της: “Επιτέλους ήρθε η στιγμή για να σου μεταφέρω πως η σύνδεση που έχουμε είναι αληθινή αν και είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον. Είμαι σίγουρη πως νιώθεις τη στήριξη όλων μας. Στεναχωριόμαστε με την λύπη σου και χαιρόμαστε με τις χαρές σου. Ξέρουμε ότι θα αργήσεις να γυρίσεις, γιατί θα είσαι ο νικητής" .

Ο τραγουδιστής βουρκωμένος απάντησε: "Πόσο γλυκιά είναι; Δεν το πιστεύω ρε φίλε. Πως νιώθω έτσι κάθε φορά με αυτά τα έπαθλα; Έχω ιδρώσει". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [11:15]

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Ηλίας Μπόγδανος, συντροφοσ, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3403 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2986 s // Total time: 2.6389 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X