Πώς να διώξω την αρνητικότητα από τη ζωή μου;


Πώς να διώξω την αρνητικότητα από τη ζωή μου;

Η Τζίλ Δούκα, life coach, σου δίνει τις συμβουλές που χρειάζεσαι προκειμένου να το πετύχεις!  

Αν και προσπαθούμε να ζούμε αρμονικά και να σκεφτόμαστε με δημιουργικό και θετικό τρόπο, διαπιστώνουμε πως αρκετές φορές περιστοιχιζόμαστε από μια θάλασσα αρνητικότητας. Στο γραφείο, στο πανεπιστήμιο, στο σπίτι, παντού υπάρχουν άνθρωποι με τον… κακό λόγο στο στόμα. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να μονώσουμε τα συναισθήματά μας από αυτή την τοξικότητα και να συνεχίσουμε αφοσιωμένοι στον στόχο μας; 

Υπάρχουν τρόποι για να ξεφύγουμε από τα δίχτυα της αρνητικότητας. Αναπτύσσοντας τακτικές που μας κρατούν στο κέντρο μας, μπορούμε να μην επηρεαζόμαστε από την κακή συμεπριφορά των άλλων.

Ας πάρουμε εμείς 100% ευθύνη για τις δικές μας τις σκέψεις και τις δικές μας πράξεις, γιατί τελικά είναι το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε. 

Εκεί έξω θα υπάρχουν πάντα τοξικοί και αγενείς άνθρωποι. Το θέμα είναι ποιοι είμαστε εμείς. Πόσο έχουμε γυμνάσει τους μυς του Εγώ μας, ώστε να τους τιθασεύσουμε και να μην μας παρασύρουν τα κύματα της αρνητικότητας. 

Φυσικά και είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και άσκηση από πλευράς μας, ενδεχομένως και κάποιες ατελέσφορες προσπάθειες. 

Θέλω, λοιπόν, να προσπαθήσεις εκείνες τις στιγμές της αγωνίας, της οργής, της στενοχώριας να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου και να πεις:

Κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. 

Απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο για το πώς νιώθεις, συνέχισε να ζεις μέσα στην ευγνωμοσύνη σου και χτίσε με αυτόν τον τρόπο το πιο γερό τείχος προστασίας απέναντι στην κακία, τη μιζέρια και την αρνητικότητα.

Η ζωή μας είναι πολύ σημαντική για να αφήσουμε άλλους να την ελέγχουν και να την επηρεάζουν. 

Μπαίνουμε, λοιπόν, στη δική μας διάθεση και όχι στη διάθεση των άλλων και αναλαμβάνουμε 100% ευθύνη για τις δικές μας αντιδράσεις. 

Το ξέρω πως μπορείς να το καταφέρεις εξαιρετικά!

Η Τζιλ και ο Νικόλας σε ταξιδεύουν αυτόν τον Ιούλιο μέχρι τα Χανιά σε ένα μοναδικό summer retreat που δεν πρέπει να χάσεις! Mάθε περισσότερα για το Create your Life in Chania εδώ.

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: @JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα, αρνητικοτητα, life coaching


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8242 s (228 Queries.) // Parse time: 0.8047 s // Total time: 3.6289 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X