Η make-up artist της Έλενας Τσαγκρινού μιλά αποκλειστικά στο ilovestyle.com


Η make-up artist της Έλενας Τσαγκρινού μιλά αποκλειστικά στο ilovestyle.com

Μάθε τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ της εκπροσώπου μας στο μεγάλο τελικό της Eurovision

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Έλενα Τσαγκρινού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον ημιτελικό της Τρίτης οδηγώντας την Κύπρο μας στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί αύριο, 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ.

H νεαρή τραγουδίστρια έλαμψε επί σκηνής τόσο με τη φωνή της όσο και με την παρουσίαση της. Φόρεμα, μαλλιά και μακιγιάζ έδεσαν μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Το ilovestyle.com επικοινώνησε με την make-up artist της, Κορίννα Τακαρώνη η οποία μας μίλησε αποκλειστικά για το μακιγιάζ με το οποίο θα δούμε την Έλενα Τσαγκρινού στον τελικό της Eurovision.

Διάβασε ακόμη: Τα υπέροχο braids μαλλιά της Χριστίνας Κοντοβά

"Το look της Έλενας όσον αφορά το διαγωνισμό είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε πάρα πολλούς μήνες. Θα είναι κάτι λαμπερό και ελαφρύ για να ταιριάζει με τη φρεσκάδα της και παράλληλα να αναδεικνύει όλο το act", μας αποκάλυψε η Κορίννα Τακαρώνη.

Σε ότι αφορά τα κριτήρια που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο look η γνωστή make-up artist μας είπε: "Θέλαμε ένα αποτέλεσμα κατά το οποίο τίποτα και ταυτόχρονα όλα να ξεχωρίζουν. Να τονίζει τη φυσική ομορφιά της Έλενας, να αναδεικνύει το εντυπωσιακό της φόρεμα από την Σίλια Κριθαριώτη και να ταιριάζει με το hair styling του Σταύρου Λιάρου. Παράλληλα, και πιο σημαντικό να την κάνει να νιώθει όμορφη με αυτοπεποίθηση και να της είναι άνετο για να κάνει perform το απαιτητικό της act".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mono Korinna (@core.innaa)

Τέλος, μας ανέφερε όλη τη δουλειά που έχει γίνει πριν το τελικό αποτέλεσμα… "Έχουμε κάνει πάρα πολλά meetings και πρόβες μέχρι να καταλήξουμε στο τωρινό αποτέλεσμα. Έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλές ιδέες. Το κύριο μέλημα μας ήταν να φανεί η λάμψη της και να αναδειχθεί το ρούχο της. Φτάνοντας στο Ρότερνταμ και βλέποντας ακριβώς το stage, τον φωτισμό και την σκηνοθεσία, "κλειδώσαμε" στο τελικό της look. Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε όσο και εμείς".

Photos credits: Instagram @core.innaawww.eurovision.tv

Tags Έλενα Τσαγκρινού, Κορίννα Τακαρώνη, MAKE-UP ARTIST, make up, makeup, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια, eurovision 2021


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1817 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2080 s // Total time: 2.3897 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X