Μυστικός γάμος για Orlando Bloom και Katy Perry;


Μυστικός γάμος για Orlando Bloom και Katy Perry;

Από που φούντωσαν οι φήμες;

Τις φήμες για ενδεχόμενο γάμο, του Orlando Bloom και της Katy Perry, φούντωσε η εμφάνιση της super star τον περασμένο Μάρτιο, φορώντας μία χρυσή βέρα στον παράμεσό της, με τους fans της να είναι σίγουροι πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά.

Από την άλλη, η συνέντευξη του Bobby Bones, συνεργάτη της τραγουδίστριας στο show τραγουδιού, έρχεται να ρίξει παραπάνω λάδι στη φωτιά, με τον ίδιο να κάνει λόγο για τον μυστικό γάμο της Perry με τον Bloom.

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στο διάσημο ζευγάρι, λες και ήταν ήδη παντρεμένο, υποστηρίζοντας πως ήταν ένας μικρός γάμος γι' αυτό κιόλας δεν έλαβε πρόσκληση. 

Διαβάστε ακόμα: Katy Perry - Orlando Bloom: Τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους στη Hawaii [εικόνες]

Ο Orlando Bloom έκανε πρόταση γάμου στην Katy Perry τον Φεβρουάριο του 2019, ύστερα από τον σύντομο χωρισμό τους, με την πρόθεση να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Δυστυχώς ο κορωνοϊός τούς άλλαξε τα σχέδια, αναβάλλοντας την τελετή δύο φορές. Το ζευγάρι μέσα στο 2020 καλωσόρισε την κόρη τους, την - 8 μηνών σήμερα - Daisy Dove, με την οποία παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα, οι δύο σταρς προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το ζευγάρι, ούτε οι εκπρόσωποί τους έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες. 

 

Πηγή: madamefigarogr

Tags gossip, showbiz, hollywood, Orlando Bloom, Katy Perry, διασημοι, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3083 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2975 s // Total time: 3.6058 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X