Η συγκινητική αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το "Survivor" - Όσα είπε ο ίδιος [βίντεο]


Η συγκινητική αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το "Survivor" - Όσα είπε ο ίδιος [βίντεο]

Η εξομολόγηση που έκανε και η αναστάτωση των συμπαικτών του.

Ένα επεισόδιο άκρως ανατρεπτικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, το βράδυ της Κυριακής, 16 Μαΐου, στο “Survivor”.

Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, ο οποίος φλέρταρε και για τον τελικό, πήρε την απόφαση μετά από έναν τραυματισμό που είχε να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μπάρτζης, συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στους συμπαίκτες του στην παραλία, έπειτα από την παραμονή του στο νοσοκομείο, και τους εξηγησε τους λογούς για τους οποίους τον οδήγησαν να εγκαταλείψει τις πίστες του Άγιου Δομίνικου και να επανέλθει στην κανονικότητά του.

Φανερά συγκινημένος, ο ίδιος εξομολογήθηκε: "Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία.Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags νικος μπαρτζης,διασημοι,παιχνιδι,αποχωρηση,survivor,gossip,showbiz,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4044 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3498 s // Total time: 2.7542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X