10 επιλογές για το πιο κομψό office look! 


10 επιλογές για το πιο κομψό office look! 

Inspo από γνωστές fashionistas για να μην ψάχνεσαι κάθε πρωί τι θα φορέσεις!  

Όσα ρούχα κι αν έχουμε στη ντουλάπα μας όσο συχνά κι αν ανανεώνουμε τη συλλογή μας, σχεδόν πάντα δεν θα ξέρουμε τι να φορέσουμε στο γραφείο. Είτε η εργασία σου, σου επιβάλει κάποιο συγκεκριμένο dress code είτε όχι, το ντύσιμο στο γραφείο είναι πάντα λίγο περίπλοκο. Θέλεις να είσαι κομψή, να νιώθεις ο εαυτός σου και ταυτόχρονα να εκπέμπεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Και μπορεί το ντύσιμο στο γραφείο να είναι λίγο πιο εύκολο τους χειμερινούς μήνες, όσο περισσότερο πλησιάζει το καλοκαίρι τα πράγματα δυσκολεύουν. Ή και όχι. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος να ντυθείς κομψά χωρίς να χρειαστεί να ξυπνήσεις από τα χαράματα για να ετοιμάσεις το τέλειο σύνολο. Αρκεί να έχεις επενδύσει σε κάποια κομμάτια-κλειδιά, να μη φοβηθείς τις δοκιμές και να ανακαλύψεις την έμπνευση που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το τέλειο σύνολο.

Από τα κομμάτια που σίγουρα θα χρειαστείς αυτή την περίοδο είναι τα κοστούμια από λινό ύφασμα σε γήινες αποχρώσεις ή σε μοτίβα όπως το φλοράλ. Το λινό είναι αέρινο και αποπνέει έναν coolness χαρακτήρα που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Συνδύασε το με loafers ή strappy sandals. Τα φορέματα φυσικά είναι εξίσου must have. Προτίμησε midi ή maxi φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα σου και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα κρουαζέ φορέματα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές. Επίσης, μη διστάσεις να φορέσεις φούστες.

Είναι το ίδιο ευκολοφόρετες με τα φορέματα και αρκεί να τις συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή t-shirt για να πετύχεις το τέλειο look.

Πάρτε ιδέες για το ιδανικό office look αυτής της εποχής στη madamefigaro.cy

Tags office look, γραφειο, μόδα, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2059 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2854 s // Total time: 2.4913 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X