Η μητέρα της Μαριαλένας έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και “έκαψε” τον Σάκη Κατσούλη κανονικότατα!


Η μητέρα της Μαριαλένας έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και “έκαψε” τον Σάκη Κατσούλη κανονικότατα!

“Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”  

Χείμαρρος ήταν η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην πρώτη της συνέντευξη, στο περιοδικό “OK!” καθώς μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

“Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε γι’ αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά, θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά”, ανέφερε η μαμά της Μαριαλένας. 

Κατόπιν, αποκάλυψε τι μήνυμα έστειλε στον πατέρα του Σάκη με το που μπήκε εκείνος στο παιχνίδι: “Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα “Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”. Δεν μου απάντησε ποτέ”.

“Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι που είναι […] Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση”, είπε όσον αφορά στη σχέση της κόρης της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Τέλος, αποκάλυψε πως ζήτησε από την παραγωγή να σταματήσουν το μοντάζ υπονοώντας πως η Μαριαλένα και ο Σάκης έχουν έρθει κοντά ερωτικά καθώς ο πατέρας της είναι άρρωστος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”: 


 

Tags μαριαλενα ρουμελιώτη, μητερα, Συνεντευξη, σακης κατσουλης, διασημοι, survivor, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5774 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3087 s // Total time: 2.8861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X