Καίτη Γαρμπή: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τι έκανε αμέσως μετά την εμφάνιση της στην "Eurovision" [βίντεο]


Καίτη Γαρμπή: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τι έκανε αμέσως μετά την εμφάνιση της στην "Eurovision" [βίντεο]

H ιστορία που εξιστόρισε. 

Στο σπίτι του "House of Fame", βρέθηκε χθες το απόγευμα, η Καίτη Γαρμπή, συνομιλώντας μαζί με τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις που είχαν οι φιλόδοξοι νέοι τραγουδιστές για αυτήν, προβαίνοντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε. 

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σχοινάς: Η σύνδεση με την Κύπρο και τι απολαμβάνουν οικογενειακώς να κάνουν στο νησί μας

Όπως ήταν αυτή από την περίοδο της "Eurovision", όταν η Καίτη Γαρμπή, ρωτήθηκε για την εμπειρία της, με την ίδια να αναφέρει: "Με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή, πήγα, ήταν καλή εμφάνιση. Θυμάμαι πως περπατάω με μια αυτοπεποίθηση ότι δεν υπάρχει άλλη κι όμως ήταν "κομμένα" τα πόδια μου στάθηκα στη μέση της σκηνής, ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και λέω “ποια είσαι εσύ που νομίζεις ότι μπορείς να εκπροσωπήσεις ολόκληρη Ελλάδα;” και ταυτόχρονα μου έρχεται μία άλλη σκέψη “κουβαλάς ολόκληρη την Ελλάδα”. Έλα κορίτσι μου, στο μαγαζί που δουλεύεις είσαι” και το είδα έτσι και μπόρεσα. Κατεβαίνοντας γονάτισα κι άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου" . Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags καιτη γαρμπη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5208 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4577 s // Total time: 2.9785 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X