"Eurovision": Αποκαλύφθηκε το σκηνοθετικό τρικ της ελληνικής συμμετοχής στη δεύτερη πρόβα [εικόνες & βίντεο]


"Eurovision": Αποκαλύφθηκε το σκηνοθετικό τρικ της ελληνικής συμμετοχής στη δεύτερη πρόβα [εικόνες & βίντεο]

\"Έκλεψε\" όλες τις εντυπώσεις η Στεφανία Λυμπερακάκης.

Tα βλέμματα όλων σήμερα ήταν στραμμένα στη δεύτερη πρόβα της Στεφανίας, την οποία όλοι περιμέναμε εναγωνίως, αφού εκεί θα αποκαλύπτοντας όλες οι εκπλήξεις που μας επιφύλασσε η ελληνική αποστολή.

Όπως είδαμε στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, αλλά και στο βίντεο, το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με τη Στεφανία να χάνεται στην εικονική πόλη που έχει φανταστεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, με τη νεαρή τραγουδίστρια να χάνεται ανάμεσα σε κτήρια και δρόμους, αιωρούμενη στην κυριολεξία ανάμεσά τους.

Διαβάστε ακόμα: "Eurovision": Χαμός με την Έλενα Τσαγκρινού και το "El Diablo" στη δεύτερη πρόβα [εικόνες & βίντεο]

Αρωγοί της σε αυτή την προσπάθεια οι τέσσερις χορευτές, οι οποίοι αν και δεν φαίνονται ολόκληροι, εκτελούν άψογα τη χορογραφία και γράφουν φανταστικά στο φακό μέσα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή. Οι χρωματισμοί εναλλάσσονται σε μωβ, ροζ και γκρι χρώματα δημιουργώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα παλέτα χρωμάτων που δένει με τη μοβ ολόσωμη φόρμα της νεαρής καλλιτέχνιδας.

Στη σημερινή πρόβα, τα ειδικά visual effects δούλεψαν στην εντέλεια προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο οπτικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με κάποια πλάνα που διορθώθηκαν, με τα χειροκροτήματα  από τους παρευρισκόμενους στο Press Center να ήταν αναπόφευκτα. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες καθώς και το βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή "Pop Up":

 

 

 

*με πληροφορίες από ogaegreece

 

Tags eurovision, gossip, showbiz, celebrities, last dance, Greece, στεφανια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9543 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2573 s // Total time: 3.2116 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X