Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε μπότοξ και μας το έδειξε! [εικόνες]


Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε μπότοξ και μας το έδειξε! [εικόνες]

Ακομπλεξάριστη η παρουσιάστρια το μοιράζεται μαζί μας!  

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και όλοι στον χώρο της showbiz έχουν να πουν για εκείνην μόνο τα καλύτερα. 

Διαβάστε ακόμα: Ροζ και κόκκινο: To colour-block φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια πρόσφατα επισκέφθηκε τον πλαστικό της προκειμένου να κάνει μπότοξ και είναι άλλωστε κάτι που δεν έχει κρύψει ποτέ ότι κάνει.

Όπως δήλωσε στο fthis.gr για την εμπειρία της: “Ποτέ δεν το έκρυψα ότι κάνω μπότοξ. Πρώτη φορά έκανα στα 34 μου. Μπορεί να σκεφτείτε ότι ήμουν πολύ νέα, αλλά περνώντας τα χρόνια συνειδητοποίησα ότι με βοήθησε να φαίνομαι και λίγο μικρότερη σήμερα. Αποφάσισα να το κάνω τότε γιατί είχα πολλές και βαθιές ρυτίδες που δεν μου άρεσαν. Η πρώτη φορά δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη θαρρώ… Κάπως άλλαξε το βλέμμα μου, ήμουν και αρκετά νεότερη και σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναέκανα. Έλα όμως που όταν άρχισαν να ξαναδιαγράφονται οι ρυτίδες στο μέτωπο ήθελα πάλι… Χωρίς να σας κουράζω γνώρισα τον δερματολόγο μου Στέλιο Αγγελίδη και από τότε δυο φορές το χρόνο κάνω το μποτοξάκι μου και μαζί με μια καλή σειρά καλλυντικών έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Κι επειδή εδώ τα λέμε όλα, η αλήθεια είναι ότι όταν δεν έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν κάνω και όταν έχω ίσως να κάνω και λίγο παραπάνω, αυτό πάντα το κρίνει ο γιατρός μου”. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 


 

Tags Μαρία Μπεκατώρου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, botox, μποτοξ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0297 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3589 s // Total time: 3.3886 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X