Ellen Degeneres: Πέφτει η αυλαία της εκπομπής της έπειτα από 18 χρόνια! [βίντεο]


Ellen Degeneres: Πέφτει η αυλαία της εκπομπής της έπειτα από 18 χρόνια! [βίντεο]

Η ανακοίνωση που έκανε η διάσημη παρουσιάστρια.

Μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και που ξάφνιασε τους εκατομμύρια τηλεθεατές της ανά το παγκόσμια έκανε την Τετάρτη, 12 Μαίου, η Ellen Degeneres σε συνέντευξη της στο "The Hollywood Reporter".

Η διάσημη παρουσιάστρια έκανε γνωστό ανακοινώνοντας πως με το πέρας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ολοκληρώνεται η εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show" που έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ψυχαγωγίας για άλλα shows εδώ και 18 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Η Gwen Stefani ζήτησε από την Ellen DeGeneres να γίνει κουμπάρα στον γάμο της! [βίντεο]

Συγκεκριμένα η ίδια στις δηλώσεις της ανέφερε: "Όταν είσαι ένα δημιουργικό άτομο, θέλεις να βάζεις τον εαυτό σου συνεχώς σε πρόκληση και όσο υπέροχο και διασκεδαστικό και εάν είναι αυτό το show, δεν αποτελεί για μένα μία πρόκληση πια.Θα σταματούσα μετά τη 16η σεζόν. Αυτή θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και με ήθελα να υπογράψω για τέσσερα ακόμη χρόνια και είπα θα υπέγραφα ίσως για μία.Μου έλεγαν δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψεις για έναν κύκλο. “Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, οι συνεργάτες και οι σταθμοί χρειάζονται περισσότερη δέσμευση. Οπότε συμφωνήσαμε για τρία ακόμη χρόνια. Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής. Και όλοι έλεγαν ακόμη κι όταν υπέγραψα “ξέρεις, θα πάει 19, δεν θες να πάμε στα 20;”. Είναι ένα καλό νούμερο. Οπότε είναι 19".Δείτε το βίντεο στο οποίο ανακοινώνει στους τηλεθεατές της το τέλος της εκπομπής της:

Tags gossip, showbiz, celebrities, show, hollywood, Ellen DeGeneres


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7383 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3578 s // Total time: 3.0961 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X