Dua Lipa: To hair look της στα Brit Awards 2021 που θύμιζε Amy Winehouse


Dua Lipa: To hair look της στα Brit Awards 2021 που θύμιζε Amy Winehouse

Αναλυτικά το beauty look της μεγάλης νικήτριας της βραδιάς.

Μετά από τρεις μήνες καθυστέρησης, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 11 Μαΐου στο The O2 Arena τα Brit Awards 2021. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο κωμικός, Jack Whithall ενώ στην εκδήλωση μετά από τόσο καιρό παρευρέθηκαν και προσκεκλημένοι.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Dua Lipa η οποία απέσπασε δυο βραβεία, αυτό της “Καλύτερης Βρετανίδας Γυναίκας Καλλιτέχνιδας” και το “Άλμπουμ της Χρονιάς με το Future Nostalgia”.  

Διάβασε ακόμη: Ένα skincare gadget που χρησιμοποιούν οι celebrities για τέλεια επιδερμίδα

Η τραγουδίστρια περπάτησε και πόζαρε στο κόκκινο χαλί με δημιουργία Vivienne Westwood ενώ αυτό που συζητήθηκε πιο έντονα ήταν το hair look της το οποίο θύμιζε εκείνο της Amy Winehouse. 

Συγκεκριμένα, ο hair stylist, Luke Hersheson δημιούργησε ένα ογκώδες updo που μας έφερε στο μυαλό το μοναδικό hair look της αείμνηστης Αγγλίδας τραγουδίστριας. Ένα χτένισμα που πραγματικά ταίριαζε απίστευτα, τόσο με την περίσταση όσο και με το φόρεμα της αφού είχε ανοιχτούς ώμους.

Σε ότι αφορά το μακιγιάζ, η γνωστή make-up artist, Lisa Eldridge επέλεξε μπορντό χρώμα στα μάτια, ροζ ρουζ το οποίο τόνισε αρκετά τα μάγουλα και τα ζυγωματικά και τέλος, nude απόχρωση στα χείλη.

Tags dua lipa, brit awards 2021, beauty, make up, hair, μαλλιά, Ομορφια, Μακιγιαζ, amy winehouse


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6988 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3131 s // Total time: 3.0119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X