Ησαΐας Ματιάμπα: H ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα λόγω του χρώματός του [βίντεο]


Ησαΐας Ματιάμπα: H ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε αστυνομικό τμήμα λόγω του χρώματός του [βίντεο]

 \"Τι κάνετε όλοι οι μαύροι εδώ μέσα, βγείτε έξω\"

Σε μια απίστευτη εξομολόγηση για ένα περιστατικό που βίωσε μαζί με την οικογένεια του, προχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή "Mουσικό κουτί".

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα, δηλώνοντας τα εξής: "Εγώ είχα ένα περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό περιστατικό, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Και είμαστε μέσα στο τμήμα, εγώ, τα αδέρφια μου, η μαμά και ο μπαμπάς και περιμένουμε στο διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει “τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω… τι παίζει ρε φίλε, τι γίνεται".

Διαβάστε ακόμα: Ησαΐας Ματιάμπα: Αποκάλυψε πρώτη φορά λεπτομέρειες από τον γάμο του στην Κύπρο!

Ενώ ακολούθως πρόσθεσε: "Βγαίνουμε έξω, και αυτό το θυμάμαι σαν τώρα, μπαίνουμε μέσα στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που λέω με το κλείνει η πόρτα είναι… μαμά, μακάρι στη ζωή να μου δοθεί η δυνατότητα να βγω μπροστά, να με δουν κάποιοι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε δεν είναι κάτι κακό, το διαφορετικό δεν είναι ποτέ κάτι κακό". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags ησαιας ματιαμπα, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ρατσιστικη επιθεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6166 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2437 s // Total time: 2.8604 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X