Στιγμές τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ - Διανυκτέρευσε σε καταφύγιο [βίντεο]


Στιγμές τρόμου για τον Νίκο Βέρτη στο Ισραήλ - Διανυκτέρευσε σε καταφύγιο [βίντεο]

Οι σειρήνες και οι βομβαρδισμοί που ακούγονται - Όσα περιέγραψε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Στη τεταμένη κατάσταση που περνάει τo τελευταίo εικοσιτετράωρo το Ισραήλ ανάμεσα στην Παλαιστίνη, βρίσκεται ο Νίκος Βέρτης συνοδεία με την ορχήστρα του. 

Ο Έλληνας καλλιτέχνης ο οποίος βρέθηκε εκεί για τις προγραμματισμένες συναυλίες του, χθες το βράδυ ήταν μάρτυρας σε μια νύχτα τρόμου, όπου 110 ρουκέτες έπεσαν στην περιοχή που βρισκόταν. 

Το πρωί της Τετάρτης, 12 Μαίου, η εκπομπή "Το Πρωινό", εξασφάλισε βίντεο από την ώρα που η ορχήστρα του γνωστού τραγουδιστή έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και ακούγονται οι σειρήνες του πολέμου, με πλήθος κόσμου πανικόβλητο να τρέχει να σωθεί, με κατεύθυνση ένα καταφύγιο.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Βέρτης: Ποια μεγάλη του επιτυχία είχε προταθεί σε Κύπριο τραγουδιστή; [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάγκας κατάφερε όπως είπε να επικοινωνήσει  μέσω skype με την Κύπρια συνεργάτιδα του τραγουδιστή , Έλενα Παπαπαναγιώτου, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βιώσαν.

Συγκεκριμένα είπε: "Άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν σε καταφύγιο και μείναμε 1,5 με 2 ώρες. Μετά βγήκαμε και μας έφεραν με λεωφορείο στο ξενοδοχείο και μας δώσανε κάποιες οδηγίες, γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρξει συνέχεια".

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή , ο οποίος του είπε ότι είναι καλά, αλλά είναι αρκετά αναστατωμένος. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags νίκος βέρτης, Ισραηλ, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0043 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0268 s // Total time: 0.0311 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X