Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου..."


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου..."

\"Δεν αντέχω άλλο\".

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εμφανίζεται πιο αποκαλυπτική από ποτέ στην εκπομπή "Στο σπίτι με το MEGA" και αποκαλύπτει ιδιαίτερες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. 

H τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για την πανδημία του κορωνοϊού και την καραντίνα αναφέροντας τα εξής ακόλουθα: "Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο".

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Δημητρίου: Το παράπονο που έχει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη από εκείνον

Ενώ για τον γάμο της δήλωσε: "Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω".

Tags ελεωνορα ζουγανελη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, πανδημια, κορωνοιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2122 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4032 s // Total time: 2.6155 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X