Διάσημη τραγουδίστρια από το εξωτερικό αποθέωσε την Κατερίνα Στικούδη στο instagram [βίντεο]


Διάσημη τραγουδίστρια από το εξωτερικό αποθέωσε την Κατερίνα Στικούδη στο instagram [βίντεο]

Μάθετε για ποιο λόγο!

Άκρως εκρηκτική και εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση – μεταμφίεση της Κατερίνας Στικούδη στο show “Your face sounds familiar”, πριν από λίγες ημέρες.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, ενσάρκωσε σε μια βραδιά αφιερωμένη στη “Eurovision”, την Ηadise, ερμηνεύοντας το pop τραγούδι της, “Dum Tek Tek”.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό της [εικόνα & βίντεο]

Η εκπρόσωπος της Τουρκίας στο μουσικό πανευρωπαϊκό θεσμό, του 2009, έμαθε για την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη, και έσπευσε να την αποθεώσει μέσα από σχετικό story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ο οποίος μετρά πάνω από 12 εκατομμύρια followers.

Συγκεκριμένα η Hadise έγραψε αναρτώντας την μεταμφίεση της Ελληνίδας τραγουδίστριας: "Χθες στην Ελλάδα, η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το τραγούδι μου Dum Tek Tek στο "Your Face Sounds Familiar". Μετά από 12 χρόνια, είναι μεγάλη μου τιμή που βλέπω το Dum Tek Tek να είναι τόσο αγαπητό, μετά τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2009. Συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές και σε όσους βρέθηκαν στη σκηνή. Το αγάπησα"Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags κατερίνα στικούδη, gossip, showbiz, celebrities, hadise


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3695 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2270 s // Total time: 2.5965 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X