Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μάθαμε τον πρώτο συνεργάτη της για τη νέα σεζόν!


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Μάθαμε τον πρώτο συνεργάτη της για τη νέα σεζόν!

Φημολογούνται αλλαγές στην εκπομπή!   

Οδεύουμε σιγά σιγά στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και τα περισσότερα προγράμματα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Ως εκ τούτου, αυτή είναι η περίοδος που ξεκινούν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αφορούν στο τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η ερώτηση που της έκανε συνεργάτης της και την έφερε σε αμηχανία! [βίντεο]

Αναφορικά με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” φημολογείται πως θα υπάρξουν αλλαγές ως προς τη σύνθεση της ομάδας της, χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για το αν κάτι τέτοιο ισχύει.

Ο επί χρόνια συνεργάτης της Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους, σε πρόσφατη συνέντευξη του που παραχώρησε στη Showbiz αποκάλυψε πως εκείνος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην εκπομπή.

“Η αλήθεια να λέγεται έχω ακούσει και εγώ για αυτές τις αλλαγές, κάναμε κάποιες συζητήσεις με την Χριστιάνα και με το κανάλι… εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι και του χρόνου στο “Με αγάπη Χριστιάνα”! Τα τελευταία χρόνια περνάω πολύ όμορφα δίπλα από την Χριστιάνα Αριστοτέλους και έχουμε τηλεοπτική χημεία”, είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός δημοσιογράφος. 
 

Tags χαρης παπαθεοχαρους, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, διασημοι, χριστιανα Αριστοτελους


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2307 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2902 s // Total time: 2.5209 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X