Υαλουρονικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις


Υαλουρονικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ο Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης, στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, εξειδικευμένος στην αισθητική χειρουργική προσώπου εξηγεί τι πραγματικά προσφέρει το υαλουρονικό οξύ και ποια είναι τα προτερήματα των ενέσιμων fillers.

Οι ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης εξακολουθούν να αποτελούν το χρυσό πρότυπο για την αντιμετώπιση ορισμένων τύπων ρυτίδων του προσώπου. Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας σου προτείνουμε μια θεραπεία με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΙΜΩΝ FILLERS

  • Άμεσα αποτελέσματα.
  • Διάρκεια περίπου 6-12 μήνες.
  • Εξαιρετικός τρόπος διατήρησης μιας αναζωογονημένης εμφάνισης.
  • Ανώδυνη διαδικασία.
  • Γρήγορη θεραπεία περίπου 30 λεπτών. 

Διάβασε ακόμη: Ποια λάθη κάνεις όταν χρησιμοποιείς πρέσα μαλλιών

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΣΙΜΑ / FILLERS

  • Είναι ιδανικά για όσους έχουν σημάδια γήρανσης και απώλεια όγκου στο πρόσωπο.
  • Διόρθωση της ασυμμετρίας του προσώπου.
  • Τα fillers υαλουρονικού οξέος, όπως το Juvederm και το Restylane, προσελκύουν νερό στις περιοχές που χρειάζονται διόγκωση με αποτέλεσμα να "γεμίζουν" το χώρο μεταξύ των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματός σου, απομακρύνοντας τις ρυτίδες.
  • Τα fillers με βάση το ασβέστιο, όπως το Radiesse και άλλα, είναι διαμορφωμένα σε γέλη ή σε βάση νερού και λειτουργούν για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου από τον ίδιο τον οργανισμό, γεγονός που παρέχει αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας.
  • Είναι κατάλληλα για την εξάλειψη των κοιλοτήτων κάτω από τα μάτια, τις ρινοπαρειακές πτυχές (γνωστές και ως "μικρές γραμμές" ή "γραμμές γέλιου"), τα επίπεδα μάγουλα, τις γραμμές των χειλιών, τις γραμμές έκφρασης κάτω από τα χείλη (marionette lines), τις γνάθους, το σαγόνι, τα επίπεδα χείλη.

Τα fillers αποτελούν ένα υλικό που ανήκει στην κατηγορία των δερματικών εμφυτευμάτων (dermal Fillers) και είναι ένα από τα λίγα που έχει αποδείξει, με την πάροδο των χρόνων, την αποτελεσματικότητά του.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού και του δέρματός μας. Τα ενέσιμα προϊόντα υαλουρονικού οξέως που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική είναι προϊόντα βιοτεχνολογίας που μιμούνται το υαλουρονικό του ανθρώπινου οργανισμού. Αυτό εξασφαλίζει την απουσία αλλεργικών αντιδράσεων και δεν χρειάζονται test πριν την χρήση τους όπως γίνονταν με παλαιότερα υλικά. Διάβασε περισσότερα στη madamefigaro.cy.

Tags beauty, face, HYALURONIC ACID, αισθητικη, ΔΡ. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΕΝΕΣΙΜΑ, ΕΝΕΣΙΜΑ FILLER, Ομορφια, ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, πλαστικη χειρουργικη, προσωπο, υαλουρονικό οξυ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0467 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2699 s // Total time: 2.3166 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X