Ελένη Ράντου: Η σπάνια αναφορά στην κόρη της και οι υποθέσεις υιοθεσίας που δεν γνωρίζαμε [βίντεο]


Ελένη Ράντου: Η σπάνια αναφορά στην κόρη της και οι υποθέσεις υιοθεσίας που δεν γνωρίζαμε [βίντεο]

Περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό με την κόρη της, Νικολέττα.

Στην εκπομπή "Τhe2nightshow" και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης, 6 Μαίου, η Ελένη Ράντου. 

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξης, προβαίνοντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε για την προσωπική της ζωή, σε μια από τις ελάχιστες και επιλεγμένες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. 

Η Ελένη Ράντου μεταξύ όσων είπε, μίλησε και  για την κόρη της Νικολέττα, δηλώνονταςστην αρχή της συνέντευξης, το πόσο υπερπροστατευτική και δεμένη είναι μαζί της, περιγράφοντας περιστατικό από όταν πήγε μαζί της στην πενταήμερη του σχολείου της στο Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Ράντου: Δείτε την πρώτη φορά με μπικίνι χωρίς ρετούς στα 53 της!

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Erasmus στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: "Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε.Ο Βασίλης αγωνιά από το σπίτι. Ο Βασίλης είναι πιο αγχώδης από μένα αλλά προσπαθεί να μη δείχνει υπερπροστατευτικός". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: [07:00]

 

 

Tags Ελένη Ράντου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6162 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3942 s // Total time: 3.0103 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X