Φιλίππα Καρσερά: Η σύζυγος του Υπ. Εξωτερικών μιλάει με τα πιο ζεστά λόγια για εκείνον!


Φιλίππα Καρσερά: Η σύζυγος του Υπ. Εξωτερικών μιλάει με τα πιο ζεστά λόγια για εκείνον!

Τι την κέρδισε στον Νίκο Χριστοδουλίδη;  

Η Φιλίππα Καρσερά είναι μία δυναμική γυναίκα και μία αφοσιωμένη μανούλα τεσσάρων παιδιών. Η σύζυγος του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Omikron” και στην Τώνια Σταυρινού, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της για το πώς έγινε η γνωριμία τους, τι την κέρδισε σε εκείνον και πως θα τον περιέγραφε.

Όσον αφορά στη γνωριμία τους, αποκάλυψε: “Μπήκαμε μαζί νεαροί ακόλουθοι στη διπλωματική υπηρεσία το 1999. Τον γνώρισα την πρώτη ημέρα δουλειάς. Τον θυμάμαι από τότε πόση όρεξη είχε να κάνει πράγματα. Σπούδαζε ταυτόχρονα, μελετούσε και έγραφε το διδακτορικό του, είχαμε κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Δέσαμε εύκολα”, ενώ συμπληρώνει: “(Με κέρδισαν)  η προσωπικότητα, το χαμόγελό του. Απέπνεε σοβαρότητα, είχε όμως και ένα ιδιαίτερο χιούμορ. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, πολύ εργατικός και κοινωνικός, είχε πάντα μία καλή κουβέντα για όλους”.

Περιγράφοντας τον σύζυγό της, ανέφερε: “Ο Νίκος είναι αυτό που φαίνεται. Αεικίνητος, εργασιομανής, ευσυνείδητος, σχολαστικός, με υψηλό αίσθημα χρέους, μετριόφρων, ευαίσθητος, με πολλή αγάπη για τον συνάνθρωπο. Εκ πεποιθήσεως μη δογματικός ή επικριτικός. Αρνείται να σχολιάσει αρνητικά τον οποιονδήποτε και είναι καλός ακροατής”. Δείτε στην πιο κάτω gallery όμορφα στιγμιότυπα του ζευγαριού που εντοπίσαμε στα social media: 

Tags φιλιππα καρσερα, νικος χριστοδουλιδης, διασημοι, υπουργος εξωτερικων, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8573 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3070 s // Total time: 2.1643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X