Ένα skincare gadget που χρησιμοποιούν οι celebrities για τέλεια επιδερμίδα


Ένα skincare gadget που χρησιμοποιούν οι celebrities για τέλεια επιδερμίδα

Από σήμερα μπορείς κι εσύ να τα αποκτήσεις αφού μόλις λανσαρίστηκαν και στην Κύπρο!

"Η FOREO έφτασε στην Κύπρο!", μόλις διάβασα αυτό το ευχάριστο beauty news ενθουσιάστηκα καθώς γνώριζα πως είναι ένα beauty brand το οποίο αγαπούν ιδιαίτερα οι celebrities.

Victoria Beckham, Kim Kardashian, Meghan Markle, Miley Cyrus, Cindy Crawford, Chrissy Teigen, Rita Ora, Paris Hilton κι άλλες πολλές έχουν δηλώσει πάμπολες φορές την αγάπη τους προς το συγκεκριμένο brand ενώ αν κοιτάξεις στα social media τους σίγουρα θα τις δεις να ποζάρουν με το αγαπημένο τους στο skincare gadget.

"Αγαπώ το LUNA 3 καθώς διατηρεί το δέρμα μου λαμπερό και υγιές. Λειτουργεί τόσο καλά που διατηρεί σχεδόν το πρόσωπό μου "au naturale" όταν κάνω σχολικές εκδρομές ή πηγαίνω για μεσημεριανό γεύμα. Τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου, John Legend έχουμε τις δικές μας συσκευές LUNA", Chrissy Teigen. 

Η FOREO κατέληξε να είναι η μάρκα επιλογής για τη Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου καθώς ανέθεσε να προετοιμάσει τα μοντέλα πριν από την πρώτη παρουσίαση του "House of Fashion".

"Είμαι ερωτευμένη με το LUNA. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ το πρωί πριν πάω στο σετ - για να ξυπνήσει το πρόσωπό μου και να ξεκινήσωει η κυκλοφορία του αίματος", Cindy Crawford.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, η Σουηδική εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τη Στοκχόλμη. Με επαναστατική τεχνολογία και motto το πολύ catchy brand statement "When you feel good, you look good", αποτελεί το πιο αγαπημένο Beauty Tech brand.

Εφευρέτης της FOREO, o Filip Sedic, γεννημένο στη Βοσνία, με πάνω από 200 international πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντών συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους.

Άλλωστε, FOREO σημαίνει FOR Ever One και απευθύνεται σε κάθε beauty lover.

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ…

Το 2012, όταν η σύζυγός του Filip Sedic, Ivana, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα γνωστό brand με facial brushes, αλλά σύντομα ανακάλυψε ότι τα αυτοαποκαλούμενα "Καλύτερα Προϊόντα" έκαναν σταδιακά την επιδερμίδα της χειρότερη αντί να τη βελτιώνουν... "Όταν είδα τη συσκευή, δε μπορούσα να φανταστώ πώς θα μπορούσε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα – τα nylon bristles και η κεφαλή μπορούσαν εύκολα να προσελκύσουν βακτήρια και ήταν εμφανώς πολύ σκληρά για την επιδερμίδα. Αλλά προς έκπληξή μας, δεν υπήρχε κάποια καλύτερη εναλλακτική στην αγορά. Έτσι, μέσα από πολλές συζητήσεις, οδηγηθήκαμε στο σχεδιασμό του πρώτου LUNA".

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο διαστημικός σχεδιασμός και οι ακαταμάχητες αποχρώσεις συναντούν τη δέσμευση της FOREO για επαγγελματική περιποίηση προσώπου και το αποτέλεσμα οδηγεί στο προϊόν που έχουν λατρέψει οι πιο λαμπερές stars του Hollywood, το μοναδικό LUNA 3.

Με τα πολύ απαλά και ultra-hygienic silicone bristles και την προηγμένη τεχνολογία του, το best-seller της Σουηδικής εταιρίας υπόσχεται πεντακάθαρη και λαμπερή επιδερμίδα, επανασυστήνοντας την έννοια του τέλειου καθαρισμού προσώπου και αναδεικνύοντας τη διαδικασία σε ένα ασυναγώνιστο, εξατομικευμένο ritual ομορφιάς.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 ενεργοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία T-Sonic Pulsations, παράγοντας 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό, ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να απομακρυνθεί το 99,9% των ρύπων και υπολειμμάτων makeup, καθώς και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, παραδίδοντας έτσι τον πιο βαθύ καθαρισμό που βοηθάει στην απόλυτη απορρόφηση όλων των skincare προϊόντων που έπονται στη συνέχεια. Ταυτόχρονα, οι δονήσεις αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα και προσφέρουν βαθιά απολέπιση, κάνοντας την να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση! Με 16 διαφορετικές επιλογές στην ένταση των παλμικών δονήσεων αλλά και τη διάρκεια της περιποίησης, μέσω της ειδικής FOREO εφαρμογής (διαθέσιμη σε Apple Store και Play Store), το LUNA 3 κυριολεκτικά προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη και προσφέρει customized περιποίηση.

Η περιποίηση όμως δε σταματά εδώ, καθώς το LUNA 3 προσφέρει επίσης και μία σειρά από τονωτικά massage treatments, που στοχεύουν στην περιοχή των ματιών, το λαιμό, το περίγραμμα του προσώπου και το στόμα, παραδίδοντας μία πραγματικά επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση προσώπου με αίσθηση spa στην άνεση του σπιτιού μας.

How to:

  1. Σύνδεσε το LUNA 3 σου στο FOREO app μέσω Bluetooth για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για πρώτη φορά.
  2. Τοποθέτησε το FOREO Microfoam cleanser  ή το αγαπημένο σου cleanser στο LUNA 3 και πάτησε το Start Button.
  3. Με κυκλικές κινήσεις, κάνε μασάζ στο πρόσωπο σου μέχρι να ολοκληρωθεί αυτόματα η διαδικασία.
  4. Ξέπλυνε το LUNA 3 σου (είναι αδιάβροχο!) και συνέχισε με την αγαπημένη σου skincare routine.
  5. Είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα που αντιστοιχούν σε τρεις τύπους επιδερμίδας (κανονική, ευαίσθητη, combination).

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

Η επιδερμίδα μας χρειάζεσαι συνεχώς φροντίδα, ιδιαίτερα τώρα που οι προστατευτικές μάσκες δημιουργούν ακμή ενώ ένας νέος ορισμός, αυτός του "maskne" ήρθε για να μας θυμίσει τον σημαντικό ρόλο του βαθύ καθαρισμού. Ευτυχώς, όμως η άφιξη του FOREO στην Κύπρο, πέρα από το πρωτοποριακό LUNA 3, φέρνει μαζί της και δυο προϊόντα που σίγουρα δεν θα θες να αποχωριστείς. Ποια είναι αυτά; Tο Micro-Foam Cleanser που απομακρύνει τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί στην επιδερμίδα κατά της διάρκεια της ημέρας με την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από την πρώτη κιόλας χρήση.

Και για ακόμη πιο εξαιρετικά αποτελέσματα, ολοκληρώνοντας την LUNA 3 περιποίηση, χρησιμοποιώντας το Serum Serum Serum, που διεισδύει βαθιά μέσα στην επιδερμίδα ενυδατώνοντας την εις βάθος, χάρη στη micro-capsule τεχνολογία του!

Η σειρά προϊόντων FOREO (www.foreo.com) πωλείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ERA Department Stores και στο κατάστημα GLOW Beauty στο The Mall of Cyprus από το 2020, και τώρα πλέον στα Beauty Line μέσω του e-shop (beautyline.com.cy) και σε όλα τα φυσικά καταστήματα.

Tags foreo, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6913 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6609 s // Total time: 3.3522 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X