Ξέρουμε για ποιο λόγο συναντήθηκαν Βίσση - Βανδή εκ νέου


Ξέρουμε για ποιο λόγο συναντήθηκαν Βίσση - Βανδή εκ νέου

Όλες οι πληροφορίες - Τι συμφωνήθηκε μεταξύ τους;

Μια νέα συνάντηση – έκπληξη- από την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή, “έσκασε” το απόγευμα της Τρίτης, 4 Μαίου.

Οι δυο τραγουδίστριες με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους, πως συναντήθηκαν και πάλι, και αυτή τη φορά στο σπίτι της Κύπριας τραγουδίστριας.

Διαβάστε ακόμα: Bίσση - Βανδή: Συναντήθηκαν για καφέ και πόζαραν αγκαλιασμένες στον καναπέ! [εικόνες]

Στη χαλαρή αυτή τους επανασύνδεση, οι δυο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, πιο ευδιάθετες και χαλαρές από ποτέ, δείχνοντάς μας το πόσο απολαμβάνουν πλέον την παρέα η μια της άλλης, έχοντας μαζί τους και τον Γιώργο Αρσενάκο, τον CEO manager της δισκογραφικής τους εταιρίας.

Ωστόοσο, ο λόγος της συγκεκριμένης κοινής τους εμφάνισης, σύμφωνα ρεπορτάζ της εκπομπής "Στη φωλιά των Κούκου" και του Στέφανου Κωνσταντινίδη ήταν οι εξής:"Του χρόνου, θα έχουμε κοινή εμφάνιση και όχι τηλεοπτική, αλλά Live συνάντηση Βίσση - Βανδή πάνω στην πίστα. Και για να μην παρεξηγηθώ, θα έχουμε συνάντηση της Δέσποινας και της Άννας, ή αλλιώς της Άννας και της Δέσποινας. Δεν είναι τυχαίο ότι έγινε το ραντεβού τους με τον Γιώργο Αρσενάκο. Είναι συμφωνημένο πλέον και το μαγαζί το οποίο θα εμφανίζονται θα το μάθουμε σύντομα" 

Tags αννα βισση, δεσποινα βανδη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4799 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3654 s // Total time: 2.8453 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X