Μαριέλλα Σαββίδου: Είδε από κοντά την μαμά της μετά απο 10 μήνες λόγω κορωνοιού [εικόνες]


Μαριέλλα Σαββίδου: Είδε από κοντά την μαμά της μετά απο 10 μήνες λόγω κορωνοιού [εικόνες]

Πέρασαν μαζί και τα γενέθλια της

Η Μαριέλλα Σαββίδου έκανε Πάσχα στην Λευκωσία μαζί με την οικογένεια της και συγκινημένη μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με την μαμά της αν και μιλάνε καθημερινά είχαν 10 ολόκληρους μήνες λόγω της πανδημίας να τα πούνε απο κοντά. 

Η Κύπρια ηθοποιός βρέθηκε στο πατρικό της στην Λευκωσία και πέρασε με την γλυκύτατη μαμά της συγκινητικές στιγμές αποκαλύπτοντας μας πως εμβολιάστηκαν και οι δύο."Είχα δέκα ολόκληρους μήνες να την δώ. Αφού εμβολιάστηκε και αυτή και εγώ πια αρχίζω την ανοσία μου δεν αγκαλιαστήκαμε και δεν φιληθήκαμε ακόμη αλλά μπορέσαμε να ειδωθούμε, να τα πούμε από κοντά και να γελάσουμε.

Αυτό συμβολίζει για μένα η φετινή Ανάσταση, μια αισιοδοξία, μια ανάταση ότι η κανονικότητά μας μπορεί να επανέλθει και ότι θα μπορέσουμε να είμαστε πια κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους και να τους χαιρόμαστε. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους όπου και να βρίσκεστε, ας είναι το τελευταίο Πάσχα που περνάνε οικογένεις και φίλοι χωριστά" έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα την Δευτέρα του Πάσχα η Μαριέλλα είχε και τα γενέθλια της και τα γιόρτασε εκεί. Δείτε εικόνες στην πιο κάτω gallery που πόσταρε η ηθοποιός στα social media της: 

 

 

Tags Μαριέλλα Σαββίδου, gossip, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3527 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2076 s // Total time: 2.5603 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X