"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Έρχεται τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου στο ΣΙΓΜΑ!


"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Έρχεται τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου στο ΣΙΓΜΑ!

Υπέροχοι καλεσμένοι και όμορφες μουσικές επιλογές!   

Αγαπημένα τραγούδια και εκλεκτοί καλεσμένοι μας περιμένουν το Μεγάλο Σάββατο στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά!" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Πρωτομαγιά στις 12 τα μεσάνυχτα στο ΣΙΓΜΑ.

Ο Κώστας Καραφώτης σε μεγάλες επιτυχίες, η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου μοναδική όπως πάντα, η Γωγώ Τσαμπά που ξεσηκώνει τους πάντες, η Μαλού, ο Άκης Δείξιμος και η Ανδρομάχη που με τα τραγούδια τους ανεβάζουν το κέφι. Oι DUO VIOLINS που μαγεύουν με τα δυο τους βιολιά και ο Αλέξανδρος και ο Θάνος Παϊτέρης που δίνουν το δικό τους μελωδικό τόνο. Όλοι μαζί, ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις και μας χαρίζουν μια ξεχωριστή βραδιά!

Μαζί τους οι: Χρύσα Ρώπα, Τάσο Γιαννόπουλο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου, Γιάννη Αϊβάζη, Ορέστη Τζιόβα, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Πηγή Δεβετζή, Ειρήνη Αϊνδιλή, Μαρία Φραγκάκη, Χρήστο Σπανό, Κωστή Σαββιδάκη, Βασίλη Γιακουμάρο, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Δώρα Παντέλη και Ειρήνη Στεριανού διασκεδάζουν, τραγουδάνε, χορεύουν και συμβάλλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σε αυτή την εορταστική βραδιά της Ανάστασης. 

Tags στην υγεια μας ρε παιδια, ΣΙΓΜΑ, σπύρος παπαδόπουλος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0874 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3370 s // Total time: 2.4244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X