"Eurovision": Η τελική απόφαση που πήραν οι διοργανωτές για το κοινό του φετινού διαγωνισμού


"Eurovision": Η τελική απόφαση που πήραν οι διοργανωτές για το κοινό του φετινού διαγωνισμού

Tέλος στο θρίλερ!

Πριν από λίγο η Ολλανδική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι η Eurovision 2021 στο Ahoy Arena του Rotterdam θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού.

Η απόφαση ελήφθη μετά από πρόταση του υπουργού παιδείας, πολιτισμού και επιστημών. Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές είχαν επιβεβαιώσει την παρουσία κοινού νωρίτερα αυτό το μήνα, υπήρχε ένα κλίμα αβεβαιότητας. Αυτό το κλίμα δημιουργήθηκε λόγω των αυξημένων κρουσμάτων Covid-19 στην Ολλανδία και κυρίως στον αριθμό των νοσηλευμένων στις ΜΕΘ.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Τσαγκρινού: Η συνάντηση με Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα και όσα την συμβούλεψαν λίγο πριν τη "Eurovision" [βίντεο]

Αν και οι διοργανωτές πήραν το πράσινο φως για την παρουσία κοινού, αυτό θα γίνει με περιορισμούς. Μόλις 3.500 άτομα θα βρεθούν σε κάθε show στις εξέδρες του Ahoy Arena. Το κοινό θα δώσει το παρόν σε όλα τα show δηλαδή, στα jury show (3 βραδιές), στα family show (3 βραδιές) και στα Live show (2 ημιτελικοί και ο Μεγάλος Τελικός). Όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια θα πρέπει για την είσοδο τους στην Arena να έχουν αρνητικό τεστ για Covid-19.

Η πώληση των διαθέσιμων θέσεων υπολογίζεται να ξεκινήσει μαζί με τι πρόβες στο Ahoy Arena. Συγκεκριμένα, το σύστημα θα ανοίξει κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Μάϊου και ώρα 12:00 CET. Ο παραγωγός της Eurovision 2021 Sietse Bakker δήλωσε για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Rotterdam:"Σε κάθε περίπτωση η είσοδος στη χώρα θα είναι δυνατή μόνο από χώρες της EU/EEA. Όλοι θα πρέπει να μείνουν στα σπίτι τους σε καραντίνα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ελεγχθούν ξανά πριν την αναχώρηση τους. Επίσης, σε πολλές χώρες κατά την επιστροφή η καραντίνα είναι υποχρεωτική. Καλούμε όλους τους επισκέπτες να τηρούνε τις ισχύουσες ταξιδιωτικές οδηγίες"

 

Πηγή: ogaegreece.

Tags gossip, showbiz, celebrities, eurovision, κοινό, Έλενα Τσαγκρινού: Η συνάντηση με Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα και όσα την συμβούλεψαν λίγο πριν τη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7491 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3786 s // Total time: 3.1277 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X