Κωνσταντίνος - Άντρεα Παναγή: Αναβλήθηκε ο θρησκευτικός τους γάμος - Μάθετε τον λόγο!


Κωνσταντίνος - Άντρεα Παναγή: Αναβλήθηκε ο θρησκευτικός τους γάμος - Μάθετε τον λόγο!

Η αποκάλυψη για τη βάπτιση της κόρης τους.

Σε αναβολή του θρησκευτικού τους μυστήριου προχωρήσαν ο Κωνσταντίνος και η Άντρεα Παναγή, και αυτή την εξέλιξη ευθύνεται και πάλι η πανδημία του κορωνοιού.

Το ζευγάρι επρόκειτο να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 13 Ιουνίου στη Λάρνακα με την ανασφάλεια που κυριαρχεί στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες, να στενεύει όλο και περισσότερο να περιθώρια για την διοργάνωση ενός συγκεκριμένου μυστηρίου.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου Παναγή: Το συγκινητικό βίντεο που μόνταρε για το σύζυγό της και την κόρη τους

Μιλώντας στο ladytimes, η Άντρεα Νικολάου Παναγή αποκάλυψε: “Αποφασίσαμε να αναβάλουμε τελικά το γάμο μας. Θα τον κάνουμε πιο μετά, όταν τα πράγματα θα είναι γενικότερα καλύτερα και πιο ήρεμα. Δεν είναι μόνο τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει και η σωστή ψυχολογία. Το έχουμε φανταστεί συγκεκριμένα, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να αγκαλιαστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα… Δεν θέλαμε να κάνουμε ‘εκπτώσεις’ σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς”.

Μάλιστα το ζευγάρι πήρε την απόφαση εκείνη την ημερομηνία που θα πραγματοποιούταν ο γάμος τους, να τελέσει την βάπτιση της κορούλας τους, Φλωριάνας.

Tags αντρεα νικολαου παναγη, κωνσταντινος παναγη, Γαμος, βαπτιση, αναβολη, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1604 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3496 s // Total time: 2.5100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X