Ανακαλύψτε το πρωτότυπο concept πίσω από το brand "Waer Clothing"


Ανακαλύψτε το πρωτότυπο concept πίσω από το brand "Waer Clothing"

Μπορεί μια νέα εταιρεία ρούχων να σου αλλάξει τις αγοραστικές συνήθειες αλλά και την αντίληψη που είχες μέχρι στιγμής για το πώς σετάρεις τις στιλιστικές σου επιλογές;  

Λίγο ο περιορισμένος χρόνος, λίγο η εκ φύσεως απροθυμία των περισσότερων ανδρών να πονοκεφαλιάζουν για το τι θα φορέσουν, το ντύσιμο είναι για έναν άντρα κάτι που πρέπει να μην παίρνει πολύ χρόνο χωρίς αυτό να επηρεάζει, φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα. Γεγονός είναι πάντως πως όλο και περισσότεροι άνδρες ασχολούνται πλέον με τη μόδα και ενδιαφέρονται όχι μόνο να ντύνονται σωστά αλλά και να ξεχωρίζουν. 

Απαντώντας σε αυτή την ανάγκη, λοιπόν, η Waer έρχεται να ταράξει τα νερά και να κάνει τη ζωή όλων των ανδρών πολύ πιο εύκολη! Με αμερικάνικη και κυπριακή καταγωγή και ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων, η Waer αναπροσαρμόζει τους όρους σύμφωνα με τους οποίους διαλέγει ένας σύγχρονος άντρας το ντύσιμό του, παρακινώντας όλο και περισσότερους εκεί έξω να δημιουργήσουν outfits μοναδικά όσο και η προσωπικότητά τους.

Πώς, όμως, το καταφέρνει αυτό;

Η ιδέα της Waer είναι απλή και συγχρόνως πρωτοποριακή. Όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα από τους ίδιους και κατασκευάζονται στο βιώσιμο συνεργαζόμενο εργοστάσιό τους στην Πορτογαλία (είναι μάλιστα πιστοποιημένα από τη Seaqual!) Μαλακά, αναπνεύσιμα υφάσματα, μοντέρνα και κλασικά σχέδια, πρωτότυπα μοτίβα και σχέδια που πηγαίνουν το styling ένα βήμα παραπέρα διακρίνουν εξολοκλήρου τις συλλογές της Waer, που εντάσσει τη βιώσιμη φιλοσοφία ως αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε στάδιο. από το σχεδιασμό και την παραγωγή μέχρι την πώληση και την αποστολή των προϊόντων της παντού στον κόσμο! Η επιχειρησιακή ηθική και η κοινωνική υπευθυνότητα της Waer αποτελούν την εγγύηση για την παροχή ρούχων υψηλής ποιότητας που σέβονται τον καταναλωτή αλλά και το περιβάλλον.

Όλες οι συλλογές σχεδιάζονται με ειδικό στόχο να συνδυάζονται μεταξύ τους, αφού φέρουν σχετική σήμανση που κάνει αυτή τη διαδικασία πραγματική δημιουργική και διασκεδαστική! Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να περιηγηθεί πανεύκολα στον ιστότοπο και το eshop της Waer και να επιλέξει οποιαδήποτε κομμάτια επιθυμεί από τα συγκεκριμένα labels των red και blue συλλογών, ώστε να είναι βέβαιος πως ο συνδυασμός τους θα είναι απόλυτα επιτυχημένος! Παράλληλα, μπορεί να προβεί σε πολλαπλά mix and match ταιριάσματα για κάθε εποχή του χρόνου, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα και ανακαλύπτοντας νέα ρούχα που κολακεύουν τον σωματότυπό του και αναδεικνύουν την προσωπικότητά του. 

Το υπέροχο είναι πως και το παραμικρό κομμάτι κάθε συλλογής είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει άψογα με τα υπόλοιπα, οπότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για στιλιστικά παραστρατήματα. Παράλληλα, οι συνδυασμοί και οι πρακτικές συμβουλές που θα βρείτε είναι τόσα πολλά που εγγυημένα θα είστε καλοντυμένοι τόσο στα επαγγελματικά ραντεβού όσο και στις προσωπικές σας στιγμές. 

Όλοι είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας. Γιατί, λοιπόν, πρέπει να υπηρετούμε το ίδιο πανομοιότυπο στυλ; Το ντύσιμο αντανακλά το πόσο αγαπάμε τον εαυτό μας, ακόμα και τη φιλοσοφία που έχουμε για τη ζωή. Η γκαρνταρόμπα μας, λοιπόν, είναι η ενδυματολογική αντανάκλαση της δουλειάς μας, των χόμπι μας, ακόμα και των φιλοδοξιών μας. Και με σύμμαχο τη Waer μπορούμε να το καταφέρουμε σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν μένουμε, μιας και η αποστολή αλλά και οι τυχόν επιστροφές γίνονται εντελώς δωρεάν!

Έτοιμοι, λοιπόν, για σούπερ στιλάτους συνδυασμούς με το αλάνθαστο σύστημα τoυ προσωπικού σας ενδυματολόγου, εκείνου της Waer

Tags Waer Clothing, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3494 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4502 s // Total time: 2.7996 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X