Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για την ενδοοικογενειακή βία του πατέρα της προς τη μητέρα της [βίντεο]


Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλάει για την ενδοοικογενειακή βία του πατέρα της προς τη μητέρα της [βίντεο]

\"Εγώ ήμουν αυτή που το έβλεπε να συμβαίνει...\"

Μια αποκάλυψη αναφερόμενη στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που βίωσε σε παιδική ηλικία,έκανε στην εκπομπή "Pop Up", γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Χριστίνα Σάλτη, αναφέρθηκε σε αυτές τις δυσάρεστες αναμνήσεις που πέρασε σε μικρότερη της ηλικία με τα λεγόμενα της να συγκλονίζουν, τονίζοντας πως είχε φτάσει στο σημείο να ντρέπεται να λέει πως οι γονείς της είχαν χωρίσει.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου για παρενόχληση: "Ένιωθα εγκλωβισμένη... προσπάθησε να με στριμώξει και του έδωσα μία"

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Η ενδοοικογενειακή βία δεν είχε αποδέκτη εμένα, εγώ ήμουν αυτή που το έβλεπε να συμβαίνει, από τον πατέρα μου στη μητέρα μου. Υπάρχουν πολλές μορφές βίας και όλα αυτά που έχουν περιγραφεί τόσο καιρό είναι πολύ σκληρά. Η αλήθεια είναι πως όταν δεν είμαστε στη θέση του άλλου, δεν μπορούμε να ξέρουμε και καλό θα ήταν, το λέω χωρίς να κουνάω το δάχτυλο, ότι δεν ξέρεις ποτέ πώς είναι να το ζει κάποιος αυτό ή γιατί δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι πολλά, είναι οικονομική, κοινωνική κατάσταση που μπορείς να βιώνεις, είναι πολλές προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και δεν μπορείς να μιλήσεις, δεν είναι εύκολα τα πράγματα, έχει πολλές πλευρές όλο αυτό". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags χριστίνα σάλτη, βία, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6073 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7864 s // Total time: 4.3937 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X