Πριγκίπισσα Diana: Το διάσημο νυφικό της θα εκτίθεται φέτος στο παλάτι - Μάθετε τον λόγο [εικόνες]


Πριγκίπισσα Diana: Το διάσημο νυφικό της θα εκτίθεται φέτος στο παλάτι - Μάθετε τον  λόγο [εικόνες]

Για πρώτη φορά στα χρονικά!

Με αφορμή την 40η επέτειο της ημέρας του γάμου του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, καθώς και τα 60α γενέθλια της αείμνηστης Diana, το διάσημο νυφικό της θα εκτεθεί στο παλάτι του  Kensington μέσα στα πλαίσια της έκθεσης που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι.

Η έκθεση αναμένεται να ανοίξει στις 3 Ιουνίου και να διαρκέσει ως τις 2 Ιανουαρίου 2022. Θα συμπέσει φυσικά με την 40η επέτειο γάμου του Καρόλου και της αείμνηστης Diana στις 29 Ιουλίου. Η 1η Ιουλίου θα σηματοδοτήσει επίσης μια αξιοσημείωτη επέτειο: τα 60α γενέθλια της Diana, τα οποία θα τιμηθούν με ένα άγαλμα που θα τοποθετηθεί στον κήπο του παλατιού εκείνη την ημέρα. Ο Πρίγκιπας Harry και ο Πρίγκιπας William αναμένεται να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια.

Διαβάστε ακόμα: Ο λόγος που κανένας ηθοποιός δεν θέλει να υποδυθεί τον πρίγκιπα Andrew στο "The Crown"

Εδώ και αρκετά χρόνια είναι σαφές ότι ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν ήταν το ρομαντικό παραμυθένιο γεγονός που εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το 1981. Στην πραγματικότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει ως μια από τις χειρότερες ημέρες της ζωής της.

Η πριγκίπισσα τότε είχε βάλει τη δική της σφραγίδα στα νυφικά εκείνης της εποχής επιλέγοντας ένα ογκώδες φόρεμα από ταφτά και δαντέλα, με 10.000 πούλιες και ουρά 25 μέτρων. Το νυφικό ήταν δημιουργία των σχεδιαστών David και Elizabeth Emanuel και όπως ήταν αναμενόμενο, έμεινε στην ιστορία.

"Όλα είχαν να κάνουν με το δράμα και το να κάνουμε την Diana να μοιάζει με μια πριγκίπισσα παραμυθιού" είπε η σχεδιάστρια. "Το φόρεμα ήταν τυπικό στιλ της δεκαετίας του '80 υπερβολικό, ρομαντικό και φουσκωτό" δήλωσαν πριν λίγα χρόνια οι δημιουργοί στη Βρετανική Vogue. Δείτε την πιο κάτω gallery:

 

Πηγή:queen.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, diana, princess, Νυφικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9006 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3892 s // Total time: 2.2898 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X